dijous, 28 de maig del 2009

Final de setmana mogut

El Lleida continua treballant de cara a renovar la columna vertebral d'aquesta temporada. Un cop Eduardo ja ha tancat la seva continuïtat, el club té previst reunir-se aquest dijous amb Marc Sellarés per tal d'oferir-li la renovació. El jugador ja ha mostrat la seva predisposició a continuar defensant la samarreta del Lleida i la reunió servirà per tenir una primera presa de contacte entre totes dues parts. Mentre, el club també té previst reunir-se aquesta setmana amb el representat de Miki i Jaume Delgado per acabar de parlar de la renovació del contracte de tots dos jugadors. A tot això, el Lleida continua a l'espera de la resposta d'Iñaki Casado, que ja va manifestar-se obert a seguir a la capital del Segrià, però que ho havia d'acabar de parlar amb la família. Sigui com sigui, abans d'acabar aquesta setmana podria haver-hi força novetats en aquest sentit. Cal dir també que s'ha confirmat el que ja els havia avançat Lleida Televisió. David Giménez haurà d'estar de baixa entre 6 i 9 mesos després de confirmar-se que té trencat el lligament creuat interior de la cama esquerra.

dimarts, 26 de maig del 2009

Possible lesió greu de David Giménez

Preocupació pel que en un principi semblava una simple lesió que no revestia gravetat. David Giménez podria estar de baixa entre 6 i 9 mesos. El jugador, que es va lesionar en el partit de dijous passat contra el Balaguer, va ser sotmès ahir a una ressonància magnètica, la qual sembla confirmar que te afectats els lligaments del genoll, el pitjor resultat que la prova podia donar. Això suposaria tenir que passar pel quiròfan i estar de baixa entre 6 i 9 mesos, amb el que es perdria gran part de la temporada vinent. El jugador, pel qual s'havia interessat algun equip de Segona Divisió, està negociant amb el club l'ampliació i millora del seu contracte i la lesió arriba en un moment en el que havia tornat a oferir el seu millor futbol.

dijous, 21 de maig del 2009

Primeres renovacions...

El porter Eduardo ha sigut el primer en renovar el seu contracte amb el Lleida. El jugador i el club han perllongat la seva vinculació per un any més. Aquest, de fet, és el primer pas d'un seguit d'objectius que s'ha plantejat el club després de lligar la continuïtat d'Emili Vicente a la banqueta del Camp d'Esports. "Trobar un bon bloc de futbolistes és complicat i enguany ho hem aconseguit. A més, la majoria de jugadors són joves, amb qualitat i amb ganes de fer alguna cosa important", afirma el tècnic de La Seu d'Urgell. Els propers haurien de ser Miki i Jaume Delgado. Aquest últim, ja ha mantingut una reunió amb el club i tot i que la proposta formal no hi és, l'acord entre les dues parts pot ser qüestió de dies. "Ja he parlat amb el president i tot i que l'oferta com a tal no hi és, jo estic molt content aquí, el club m'agrada i tothom m'ha tractat molt bé. A més, el tècnic ja m'ha fet saber que compta amb mi i això és important. Ara mateix no tinc cap oferta i suposo que podrem arribar a un acord fàcilment", reconeixia Jaume Delgado, ex del Logronyes.

El club també farà el possible per renovar a Míkel Álvaro i Jon Moya, tot i que la continuïtat dels dos jugadors bascos és complicada per les ofertes de les que disposen. Galán és l'altra pilar bàsic que Emili Vicente vol retenir, però el jugador acaba contracte i té moltes ofertes, entre elles una de l'Espanyol. Un cop s'hagin tractat els temes amb tots aquests jugadors, el Lleida també parlarà amb homes com Sellarés o Casado, que també interessen. I a més, és té la voluntat de millorar el contracte de jugadors de la casa com Jerson i David Giménez per premiar la seva bona temporada.

La qüestió de les baixes i possibles fitxatges queda ara en un segon terme perquè el club vol tancar primer la continuïtat d'aquests jugadors. Depenen de qui es quedi caldrà reforçar algunes posicions o unes altres. A tot això, el Lleida acaba aquest divendres els entrenaments.

dimecres, 20 de maig del 2009

Terminologia medico-esportiva

El nostre mestre en la matèria, Jordi Escura, fisio del Lleida i jugador del Benavent, torna a oferir-nos els seus savis coneixements. En aquesta ocasió ho aprofitem per aprofundir en una qüestió en la que moltes vegades els mitjans de comunicació caiem en errors a l'hora de precisar del que es tracta. No és exactament el mateix un trencament de fibres que un trencament muscular. O tampoc és el mateix una fisura a l'òs, que trencar-se'l.



Jordi Escura ens aclareix tots els dubtes i com en cada ocasió, ens ajuda a ser una mica menys "inexperts" en tota aquesta extensa matèria.

Ball de noms

Emili Vicente planifica l'entramat de la propera temporada i no vol perdre el temps. El tècnic de La Seu té clares les seves prioritats i vol anar per feina el més ràpid possible amb el tema de les renovacions. En aquest sentit, el porter Eduardo pot ser el primer, ja que té prevista una reunió amb el club en la que, presumiblement, s'arribarà a un acord per renovar el contracte del porter. Altres noms que Emili té en la seva llista de prioritats són Jaume Delgado i Miki, els dos migcentres d'aquesta temporada, i que són bastant receptius de cara a quedar-se a la capital del Segrià. Míkel Álvaro, amb ofertes de Segona A, Jon Moya i Ernesto Galán, són els casos més complexes amb els que haurà de fer front el club, especialment amb Galán, que abandonarà el Lleida amb tota probabilitat i de Míkel Álvaro, que ha signat una magnífica temporada erigint-se com el màxim golejador del Lleida amb 13 dianes.

El club no perd de vista tampoc als jugadors de la casa que tan bon rendiment els ha donat, casos com el de David Giménez, amb qui ja s'està parlant, i de Jerson, que ha tingut alguna aproximació amb el club i veuria amb bons ulls ampliar el seu contracte



El tema de possibles fitxatges haurà d'esperar a que les renovacions i les possibles baixes, que es donaran un cop s'acabin els entrenaments, estiguin ja perfilades.

dilluns, 18 de maig del 2009

El nervi ciàtic

El crack de les ones i en les recupracions físiques, el nostre company Jordi Escura, ens dóna cada setmana consells medico-esportius per tal de millorar la nostra salud física. Qui no ha patit mai de la ciàtica? O qui no té algun conegut que ha patit d'això? Doncs bé, aquesta part del cos és la que ens ocupa en aquesta xarrada amb el fisitorepeuta de la UE Lleida i jugador del Benavent

http://rapidshare.com/files/234504942/JORDI_ESCURA_-_nervi_ci_tic.mp3.html

dijous, 14 de maig del 2009

"La temporada vinent serà tot més exigent"

Emili Vicente i el Lleida han segellat, oficialment, la renovació del contracte del tècnic amb l'entitat per les dues properes temporades. Un pas més en el projecte del Tornem a la base, que té a Emili i al seu cos tècnic com un dels màxims valedors. Ara ja hi ha temes sobre la taula que s'han de començar a moure, com són les renovacions, en especial dels pilars d'aquesta temporada. El club vol que continuin Míkel Álvaro, Jon Moya, Galán, Eduardo, Miki i Jaume Delgado. Tot i que serà complicat per les ofertes que puguin tenir, els tres últims sembla que són els més predisposats. Sigui com sigui, la voluntat del tècnic es que continuin en el 90 i el 95% dels jugadors d'aquesta temporada



La temporada 09-10 ja comença a agafar forma i Emili Vicente ha anunciat que els entrenaments començaran la setmana del 17 de juliol i que enguany també hi haurà stage de pretemporada. El club no es vol plantejar objectius de cara a la temporada vinent, tot i que reconeix que hi haurà un nivell d'exigència més alt



El club ha volgut deixar clar que el camí del tècnic de La Seu i el del Lleida aniran de la mà per molts anys. D'altra banda, els jugadors han cobrat ja dues de les tres nòmines que els hi deuen. El Lleida acabarà els entrenaments d'aquesta temporada el proper divendres 22 de maig

dimecres, 13 de maig del 2009

Emili renova per dos anys

"La Unió Esportiva Lleida i l'entrenador Emili Vicente han arribat a un acord per renovar el contracte que els uneix i que acaba el proper 30 de juny. Així, Emili Vicente serà l'entrenador del primer equip blau durant les dos properes temporades. Amb ell, continuarà també la resta de l'equip tècnic"

Amb aquest comunicat, fet públic aquesta tarda, el Lleida confirma la renovació d'Emili Vicente per les properes dues temporades. Una gran noticia per a tots els que estimem al Lleida i sentim el color blau de la Terra Ferma ben endins! Ara el club ja podrà començar a moure fitxa de cara a renovar els pilars d'aquesta temporada, especialment Jaume Delgado i Miki, que com a condició per continuar al Camp d'Esports demanen signar per dues temporades, a més de la continuïtat d'Emili, un fet que ja és realitat.

dimarts, 12 de maig del 2009

La millor temporada dels últims 5 anys

El Lleida d'Emili Vicente ha signat enguany la millor temporada dels darrers cinc anys. Els blaus han acabat la lliga en la vuitena posició amb un total de 56 punts i han millorat amb escreix el que van aconseguir les darreres plantilles de Zubillaga, Felipe Miñambres (tot i que no va acabar la temporada) en la mateixa categoria, ja que es va acabar 13è amb 48 punts i 14è amb 49, respectivament.Ens hem de remuntar a la temporada 03-04 per trobar una millor classificació del Lleida en la Lliga. Aquella temporada, els blaus van acabar com a campions del Grup 3 de segona B amb un total de 68 punts. La temporada va acabar amb l'ascens a Segona.

L'únic punt negatiu, si es pot definir així, ha sigut la Copa del Rei, una competició per a la que no es classifiquen els blaus des de fa tres temporades. Enguany, no obstant, s'ha estat a un sol punt d'entrar-hi. Així doncs, la temporada dels d'Emili Vicente ha sigut molt bona, més tenint en compte que es va començar la Lliga amb l'objectiu de la permanència i el més important es que s'ha recuperat la il·lusió de la grada del Camp d'Esports.

dijous, 7 de maig del 2009

La Copa, objectiu complicat

Primer la permanència... no obstant, les jornades anaven passant i el Lleida es va veure entre els gallets de la categoria. Això va fer que fins les últimes jornades de la lliga, els d'Emili Vicente hagin estat lluitant per entrar en posicions de promoció d'ascens. Finalment aquest objectiu es va dil·luir entre les il·lusions de jugadors i aficionats després d'una gran temporada.

La Copa del Rei ha passat a ser l'objectiu final dels blaus, tot i que ara mateix és complicat que els blaus es puguin classificar per disputar-la. Necessiten guanyar a l'Atlètic Balears en l'últim partit de la lliga i esperar resultats d'altres equips. L'equip d'Emili Vicente ho intentarà fins l'últim moment. La Copa del Rei pot ser la cirereta a aquesta bona temporada



http://rapidshare.com/files/230183641/MIKEL_ALVARO_0705.wav.html



Una situació similar viuen els blaus a l'hora de buscar la classificació per la Copa Catalunya, ja que depenen d'altres resultats. Sigui com sigui, alemnys hi ha algo en joc per l'última jornada de la lliga, en la que els blaus rebran a un equip ja descendit a Tercera Divisió.

dimarts, 5 de maig del 2009

Vivint el somni britànic

Eduard Rubio és un lleidatà de 25 anys que en l'últim any de carrera a l'INEFC va marxar, dins del programa Erasmus, a Londres (UK) per acabar els seus estudis. Després de 7 mesos de classes, l'ambient britànic i la possibilitat d'encetar una carrera professional allí van fer que l'Edu es quedés a la capital anglesa per començar a treballar amb diferents clubs de la ciutat en els equips de base.

Anys després, i amb molts cursos de formació a les esquenes, aquest intrèpid lleidatà forma part ara de l'extensa xarxa d'entrenador de la Federació Anglesa de Futbol i per davant té un futur més que prometedor. L'Edu va ser el nostre convidat ahir en el programa "A que juguem?" de Segre Ràdio i vam poder compartir les experiències i els somnis d'un jove lleidatà pel món.


http://rapidshare.com/files/229464898/Edu_Rubio_040509_Segre_R_dio.mp3.html


PD. Esperem que gaudiu tant o més que nosaltres de l'estona que vam poder compartir a la ràdio amb l'Edu! Gràcies!

dilluns, 4 de maig del 2009

Denúncia pública

La plantilla blava, recolzada pel cos tècnic del Lleida, s'ha manifestat aquest dilluns per la greu situació econòmica en la que esta immersa. La Unió Esportiva Lleida deu als jugadors tres nòmines, que fa en alguns casos que la situació familiar sigui insostenible. Cal recordar que els jugadors van fer un comunicat a la premsa fa dues setmanes, però ara la situació es més greu i demanen una ràpida solució.


http://rapidshare.com/files/229080961/ALBERT_URREA_1_0405.wav.html


Una cosa ha quedat clara, l'equip continuarà treballant amb tota professionalitat i anima a tota l'afició blava a venir al Camp d'Esports a animar l'equip en l'últim partit d'aquesta temporada, una temporada que creuen que ha estat prou bona.

http://rapidshare.com/files/229081545/ALBERT_URREA_2_0405.wav.html

L'equip blau confia plenament en la paraula de la directiva del Lleida, però es manifesten públicament davant les tres nòmines que se'ls deu.