dimarts, 2 de juny del 2009

Final de trajecte

Bé, primer de tot vull agraïr a tots i totes que han anat seguint el blog (i també com no les transmissions) durant aquests mesos d'intensa actualitat blava. Dit això, doncs parlar del final d'aquest trajecte (personal) i que ens deixa a les portes d'un nou repte. Nous camins en aquesta vida porten a les persones a deixar un lloc per anar a un altre, sempre esperant que sigui per millorar. Com esperem que millori la nostra Unió Esportiva Lleida la propera temporada, que de la mà d'Emili i tot el seu cos tècnic, de ben segur que ho aconseguirà.

Aquesta pàgina va nèixer com un repte personal i amb la voluntat d'apropar els mitjans i el Lleida a la gent. De la mateixa forma que aquesta temporada a les transmissions de Futbol a Segre Ràdio vam obrir forat per a que els aficionats ens diguèssin la seva a l'acabar els partits. Tot, com deia, amb l'únic objectiu de fer partíceps a totes aquelles persones que fan que aquesta feina tingui el seu valor. Reconèixer a tots i totes que sense la seva veu i el seu suport, nosaltres (els mitjans) no seriem res.

No vull allargar-me. Ha sigut molt bonic tot mentre ha durat i gràcies, de veritat, moltes gràcies pel vostre suport. Esperem retrobar-nos tots en un futur cantant èxits del nostre Llejavascript:void(0)ida, que anem on anem sempre fa que tinguem el cor pintat de blau. Gràcies pel vostre suport i fins la propera...

PD. El blog aquest deixarà d'estar operatiu durant els propers mesos...