dimarts, 28 d’octubre del 2008

Canvi d'imatge




El Lleida porta uns mesos (en concret des de que es va fer públic el nou projecte "Tornem a la base") en els que s'està preocupant per canviar la seva imatge externa. En el record de moltes persones i clubs de les nostres terres de ben segur que quedaran accions passades del club que ara, amb la voluntat de tots els que l'integren, comença a girar el seu rumb cap a destins més agradables.

Exemples d'aquest canvi de política poden ser l'inici de les obres del camp Annex del Camp d'Esports, l'estadi dels més petits, el camp on resideixen els somnis i les il·lusions dels centenars de nens que vesteixen la samarreta blava del nostre Lleida. Un altre exemple és la nova sala d'estudis que el club està construint per a tots aquells nens que arriben abans als entrenaments puguin fer els deures de l'escola abans de dedicar-se en cos i ànima a jugar al que més els hi agrada, el futbol.

És obvi que les coses no poden canviar d'un dia per l'altre, però com s'acostuma a dir, per alguna cosa es comença. Els afeccionats també ho veuen així, tal i com se despren de l'enquesat realitzada al blog. 15 dels 16 participants creuen que la nova política social del club està anant pel bon camí.

Des d'aquí animar al club a continuar així i a mostrar-se més proper amb els afeccionats, que són l'autèntic cor del Lleida. Afeccionats com el que el passat diumenge va regalar la seva estimada bufanda blava a una Penya Esportiva d'Alcoi només per poder tenir la satisfacció de recordar que pasi qui pasi per aquella Penya, veurà la bufanda blava de nostra estimada Unió Esportiva. Accions com aquesta donen vida al món del futbol i el club també hauria d'intentar cuidar a aquestes persones que estimen tant el color blau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

antes de nada,gracias por tu comentario del regalo de la bufanda...soy uno de los aficionados que la regalamos y tus palabras me han emocionado.respecto a las obras que se estan realizando en el campo externo al camp d´esports,sitio donde juega la cantera del lleida....he de decir, QUE YA ERA HORA.era lastimoso ver como clubes de lleida disponian..gardeny,magraners,balafia,pardinyes,etc.....disponen de un campo espectacular de cesped artificial..y nuestra cantera jugaba en un campo,en el que a la minima que caian 4 gotas,ni se podia jugar.es triste ver como el juvenil del lleida,o las feminas....han de ir a jugar a otros campos...de verdad que era un hecho penoso.mi enhorabuena por esta obra,seguro que dentro de unos meses...los alrededores del camp d´esports.....volveran a ser los de un equipo con ganas de hacerse grande.tambien quiero confiar que algunas instalaciones,como pueden ser los vestuarios......seran tambien mejorados,el futbol base lo merece,ellos son nuestro futuro.
pd:un abrazo a ruben y a todo el equipo de segre,por ser tan humanos y buena gente...otros deberian aprender.