dijous, 9 d’octubre del 2008

Dos somnis tenyits de blau

Decidits a triomfar. Així és com han arribat a Lleida els dos jugadors nigerians que estan a prova en l'equip blau. SEGRE RÀDIO ha entrevistat en exclusiva les dues promeses africanes i això és el que ens han contat.





Henri Odia, migcentre de 18 anys, natural de Benin City, internacional per Nigeria en categoria sub-17 i sub-20

Felix Orode, mitjapunta de 18 anys, natural de Lagos, internacional per Nigeria en categoria sub-17 i sub-20


Henri Odia i Felix Orode han arribat a Lleida disposats a acaparar tota l'atenció i iniciar una llarga carrera futbolística que els permeti trionfar en el futbol espanyol. Aquests dos futbolistes nigerians de 18 anys porten dues setmanes aproximadament d'entrenaments amb la plantilla d'Emili Vicente i s'espera que en breu el club els comuniqui la decisió final. Fitxar-los o no, no depen només de la seva qualitat (de moment estan deixant molt bon sabor de boca als entrenadors), sinó també de tràmits burocràtics referents al seu passaport i la possibilitat de jugar aquí. En Felix i l'Henri han sigut internacionals per Nigeria en categoria sub-17 i sub-20 un fet que ja parla de la seva qualitat. Ells han vingut decidits a quedar-se.

Boomp3.com


Boomp3.com



El futbol nigerià és molt diferent a l'espanyol i el principal objectiu d'aquestes dues promeses del futbol és adaptar-se el més aviat a la cultura futbolística d'Espanya

Boomp3.com


Els somnis d'aquests dos nigerians dormen per ara a l'Hotel Condes d'Urgell, però qui sap si en breu podran oferir el seu futbol a una grada, la del Camp d'Esports, asedegada de tornar a viure els vells èxits.

PD. Què creieu vosaltres que hauriem de fer amb aquests nigerians? Fitxar-los o no? Anima't i digues la teva!!!

1 comentari:

Juanjo Pérez ha dit...

Sent estranger podrien jugar a segona B?