dimarts, 18 de novembre del 2008

"Necessitàvem un triomf així"




MIKI MARTINEZ


Miki Martinez Moya va ser el convidat especial del programa "A que juguem?" de Segre Ràdio i el jugador de Berga no va amagar que l'equip necessitava un triomf com el d'aquest diumenge davant del Santa Eulàlia per rebre una bona dòsis de moral i també per tornar a engantxar al públic. A més, el jugador blau va reconeixer que les ganes que tenen tots els membres de la plantilla de fer una bona temporada està sent clau en aquest inici de lliga.

Miki va ser el darrer fitxatge del Lleida aquest estiu, tot i això s'ha adaptat molt ràpid a l'equip i a la ciutat. El migcentre de Berga, que ha debutat a Primera amb l'Espanyol (jugant davant del Vila-real i el Sevilla), assegura que el Lleida suposa una oportunitat per a ell.

El jugador blau és un dels que més minuts ha disputat fins ara, ja que només s'ha perdut 24 minuts dels 1170 que es porten disputats. Miki, tota una garantia dins del camp, amb gols i assistències.

1 comentari:

Anònim ha dit...

I que millor manera per donar suport amb aquest equip que anar a Badalona, on s'organitza un bus el qual surt dissabte a les 9:30 del Camp d'Esports i val 10 euros anar i tornar i l'entrada (tot inclos) va collons !