divendres, 14 de novembre del 2008

"No hem de tenir ansietat per guanyar"

No per portar 4 jornades sense guanyar, ara l'equip ha de tenir ansietat per tornar a asaborir el dolç gust del triomf. Aquesta és la màxima d'Emili Vicente:


EMILI VICENTE ANSIETAT


És natural que l'equip tingui ganes de tornar a oferir un triomf a l'afició, més si tenim en compte que si els blaus derroten al Santa Eulàlia deixaran al seu rival a 7 punts i tornarien a obrir forat amb la zona baixa. Tot i que l'equip fa un mes que no coneix el triomf, els blaus s'han mantingut durant totes aquestes en la zona alta de la taula. En part gràcies al gran treball defensiu. No obstant, s'ha de tornar a ser forts en les jugades d'estrategia i aprofitar millor les arribades de l'equip.


EMILI VICENTE ESTRETEGIA


Iñaki Casado és dubte seriós pel matx de diumenge degut a les molèsties que pateix al maluc. Jaume Delgado i Juan Figuerola s'han recuperat i estaran a disposició del tècnic Emili Vicente.

1 comentari:

Marc Retamero Castelló ha dit...

No, no haviem de tenir ansietat per guanyar i no n'hem tingut (o almenys no s'ha notat) ja que hem golejat al Santa Eularia per 5-1! Magnífic partit i magnífic resultat que trenca la ratxa d'empats. Els gols de Dani Marín, de Marc Sellarés, de Míkel Álvaro i del "Kaiser" Jon Moya per partida doble.
Salutacions.