dimarts, 4 de novembre del 2008

Un projecte; FC Benavent




El Club de Futbol Benavent va començar a competir en categories oficials l'any 1981, jugant a Tercera Regional. Molt ha plogut des d'aleshores i molt han canviat les coses per l'equip del Segrià. Tant, que ara lluita per pujar a Tercera Divisió i erigir-se com un dels equips més representatius de la demarcació de Lleida.

Andreu Subíes, ex jugador del Bnevant, és el president del club vermell des del 1999. Subíes de 37 anys ha dut a terme una modernització molt important del Benavent. Tant és així que el conjunt del Segrià compta amb més de 1000 socis i ha endegat campanyes de marketing força atractives, com per exemple la campanya de captació de socis o les noves bufandes del club.

El president del Benavent i vicepresident de la FCF va passar ahir pels micròfons del "A què juguem?" de Segre Ràdio. Això és tot el que es va dir en aquesta conversa distes als estudis:


Boomp3.com


PD: El president del Benavent ens va fer obsequi d'unes bufandes del club vermell. Aquestes bufandes les sortejarem entre els oïents de "Futbol a Segre Ràdio" en les properes cites radiofòniques. Andreu Subíes també ens va prometre alguna sorpresa més de cara als nostres oïents en els propers mesos

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Molta sort al Benavent en el seu propòsit però l'equip de futbol de les terres de Lleida és la UE Lleida i en el seu "defecte" i per història, el Mollerussa.

El Benavent ha de pedalar molt encara per arribar a les fites que han asolit ja altres... No tot són cartells bonics penjats per la capital...

MOLTA SORT, AIXÒ SÍ. VISCA LA TERRA!!!