dimecres, 7 de gener del 2009

Moviments a la plantilla




Miki Massana ja és oficialment jugador del Fraga i aquest vespre te previst realitzar ja el seu primer entrenament amb els seus nous companys. El jove jugador d'Artesa de Segre encara no havia debutat en el present campionat de lliga i necessitava minuts per continaur progressant i marxa a la Franja a la recerca d'aquests. Jugarà en qualitat de cedit a l'espera de poder tornar a la disciplina del club de la Terra Ferma el proper estiu.




Massana ocupava una de les 6 places sub-23 que exigeix la Federació a la Segona B i per tant, el club ha tingut que moure fitxa per tal de cobrir la vacant que quedava. El seu substitut, el jugador del filial Dani Fernàndez




Els blaus s'han exercitat aquest matí a Ciutat Jardí i en la sessió no hi han participat ni Xavi Gabernet ni Míkel Álvaro, tots dos amb problemes físics. Mentre, Jon Moya ha tingut que retirar-se abans d'hora per un fort cop al turmell del peu dret. Els homes d'Emili Vicente tenien previst entreanr-se aquesta tarda a Les Basses però el tècnic de La Seu els ha donat festa, ja que no vol carregar-los de volum de feina tenint en compte que juguen dissabte.