dijous, 15 de gener del 2009

"Podem aspirar a alguna cosa més"

El club, en la seva plana institucional, havia mantingut fins ara el missatge de la permanència com a objectiu. No obstant, la bona trajectoria de l'equip, les sensacions que deixa aquest sobre el terreny de joc i el fet d'haver arribat a l'equador de la lliga en una situació inmillorable han fet que la lectura dels directius sigui un altra. Somniar és gratuït i la química que hi ha al vestidor permet pensar en altres reptes.



El mercat de fitxatges també ha arribat al seu equador i molts equips, la majoria de la zona baixa, han reforçat els seus planters a la recerca d'un revulsiu. En aquest sentit, el Lleida no té intenció de fitxar, exceptuant això si les incorporacions dels dos nigerians.



El president de la UE Lleida va fer aquestes declaracions en el transcurs d'un sopar de germanó entre la plantilla, el cos tècnic, la directiva i els periodistes que habitualment cobreixen l'actualitat de l'equip blau. L'objectiu de la trobada, fer pinya tots plegats ara que arriba el tram decisiu del campionat.