dimecres, 13 de maig del 2009

Emili renova per dos anys

"La Unió Esportiva Lleida i l'entrenador Emili Vicente han arribat a un acord per renovar el contracte que els uneix i que acaba el proper 30 de juny. Així, Emili Vicente serà l'entrenador del primer equip blau durant les dos properes temporades. Amb ell, continuarà també la resta de l'equip tècnic"

Amb aquest comunicat, fet públic aquesta tarda, el Lleida confirma la renovació d'Emili Vicente per les properes dues temporades. Una gran noticia per a tots els que estimem al Lleida i sentim el color blau de la Terra Ferma ben endins! Ara el club ja podrà començar a moure fitxa de cara a renovar els pilars d'aquesta temporada, especialment Jaume Delgado i Miki, que com a condició per continuar al Camp d'Esports demanen signar per dues temporades, a més de la continuïtat d'Emili, un fet que ja és realitat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

mi mas sincera enhorabuena a emili por la temporada realizada y a la directiva por haber sabido reconocerlo.ahora lo esencial seria ponerse al corriente con la deuda que se tiene con los jugadores y posteriormente,intentar atar a aquellos jugadores que partido tras partido,han demostrado una profesionalidad increible.enhorabuena tambien a toda la plantilla,por hacernos soñar hasta la ultima jornada.por ultimo,enhorabuena tambien a segre,por el amplio seguimiento y la excepcional informacion y retransmision,que han tenido durante todo el año.felicidades.