dijous, 7 de maig del 2009

La Copa, objectiu complicat

Primer la permanència... no obstant, les jornades anaven passant i el Lleida es va veure entre els gallets de la categoria. Això va fer que fins les últimes jornades de la lliga, els d'Emili Vicente hagin estat lluitant per entrar en posicions de promoció d'ascens. Finalment aquest objectiu es va dil·luir entre les il·lusions de jugadors i aficionats després d'una gran temporada.

La Copa del Rei ha passat a ser l'objectiu final dels blaus, tot i que ara mateix és complicat que els blaus es puguin classificar per disputar-la. Necessiten guanyar a l'Atlètic Balears en l'últim partit de la lliga i esperar resultats d'altres equips. L'equip d'Emili Vicente ho intentarà fins l'últim moment. La Copa del Rei pot ser la cirereta a aquesta bona temporada



http://rapidshare.com/files/230183641/MIKEL_ALVARO_0705.wav.html



Una situació similar viuen els blaus a l'hora de buscar la classificació per la Copa Catalunya, ja que depenen d'altres resultats. Sigui com sigui, alemnys hi ha algo en joc per l'última jornada de la lliga, en la que els blaus rebran a un equip ja descendit a Tercera Divisió.