divendres, 10 d’octubre del 2008

Barça Atlètic - UE Lleida




El Lleida ha realitzat aquesta tarda el darrer entrenament abans de jugar contra l'equip de Luis Enrique al Miniestadi. Míkel Álvaro és baixa per sanció (tot i que també arrosega molèsties al soli, el múscul situat sota dels bessons), però Emili Vicente recupera a Ernesto Galán (el nostre Sergio Ramos? Què en penseu?), que de ben segur serà titular. Així doncs, el possible onze que posarà sobre el terreny de joc el tècnic de La Seu és el següent:

Eduardo, Galñan, Jerson, Jon Moya, Dani Marin, Miki, Jaume Delgado, David Giménez, Campabadal, Sellarés o Urrea i Parra.

El dubte és saber si jugarà Sellarés en substitució de Míkel Álvaro. L'aposta de l'ex del Miapuesta dóna més múscul a l'equip i més presència en la pressió al contrari i el joc d'estratègia (sempre tant important). L'altra opció podria ser Albert Urrea (tal i com van jugar davant l'Osasuna B), ubicant al trempolí a la banda, a Miki de mitja punta i Campabadal al centre. L'opció més remota, però no per això menys factible, podria ser Figuerola i utilitzar a David Giménez d'enllaç amb Parra.

L'opció Urrea o Sellarés és la que té més possibilitats de convertir-se en una realitat. Quan ho veurem? Demà, al Miniestadi, a partir de les 16:30 (Segre Ràdio conectarà en directe des de les 15:45). Quin creieu que serà el resultat del partit? La porra de Segre Ràdio ja està oberta!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

0 - 3

Som-hi Lleida!

Anònim ha dit...

0 - 2

I amb moltes ocasions!

Dabasa ha dit...

Aquest any els jugadors tenen il·lusió per vestir la samarreta del Lleida! Ja era hora!

newteam ha dit...

Aquest equip cada cop m'agrada més! pel joc que desplega i que demostra que cada cop s'entenen més, i per la seva entrega al camp. Avui han demostrat que saben defensar i aguantar un resultat, situació que ens podem trobar en més d'una ocasió al llarg de la temporada. En conclusió, treballada victòria i sobretot, tres punts molt importants que ens fa estar a dalt una jornada més.Som-hi!