dilluns, 20 d’octubre del 2008

Decidits a somiar!
Després de 9 jornades disputades, el Lleida continua a la zona alta (en zona de promoció d'ascens) i els ànims entre els afeccionats continuen en els núvols. Socis i afeccionats veuen en aquest Lleida d'Emili Vicente un equip competitiu que no dóna mai una pilota per perduda i a més amb ganes de jugar la pilota i oferir un bon espectacle. Després d'aquestes nou jornades, són molts els afeccionats que apunten que amb aquest equip es pot disputar la fase d'ascens (un 79% dels que van participar en la nostra enquesta). I és més, la meitat dels 34 participants creuen que amb aquest equip podem somiar amb l'ascens. Només 7 persones, és a dir, el 20% continua mantenint que la permanència és l'objectiu.

Així doncs, sembla que l'euforia i l'optimisme regna entre els socis i afeccionats del Lleida, d'aquest nou Lleida d'Emili Vicente que amb només 9 jornades disputades és una de les revelacions de la lliga. Continuarem somiant, continuarem creient, però mentre el suport mai serà absent!

Us deixem l'opinió de la Grada després del partit del dissabte:

Macià Expósito

Boomp3.com


Juan Martín

Boomp3.com


Marta Sans

Boomp3.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

decir q a estas alturas de temporada,se puede ascender...seria un error,mas que nada porque es una presion añadida a un proyecto el cual fue creado en principio,para mantenernos en segunda b.soñar.....me encanta soñar..pero dejemos que los sueños sean sueños..y que al final de temporada nuestro objetivo,sea una realidad.no se puede negar que el comienzo de liga ha sido esperanzador.los jugadores estan 100% implicados...demuestran sacrificio,humildad y amor por el escudo.pero por favor..no pensemos en objetivos,dejemos que el dia a dia transcurra en nuestro equipo.dejemosles trabajar tal y como lo estan haciendo ahora.que salten al campo con la mentalidad humilde y trabajadora,tal y como estan haciendo.....y no dejemos que la prepotencia y los resultados..inunden sus mentes,seria nuestra perdicion.estoy encantado de como estan saliendo las cosas..independientemente de que si se gana o no un partido.......el hecho de que la pelotita quiera o no quiera entrar,no ha de ser una excusa para negar que el equipo esta jugando muy bien en todos los sentidos.un portero que da veterania y seguridad a una defensa que esta haciendo un trabajo impecable.una defensa en la cual se haga la variante que se haga..todos estan rindiendo.un medio del campo formado por jugadores batalladores y jugadores de mucha calidad.....una mezcla necesaria para cualquier equipo con ganas de triunfar.y que decir de la delantera.......calidad,sacrificio y gol.enhorabuena emili,todos empezando por mi.......te queremos dar laa gracias porque pase lo que pase al final de temporada....estas haciendo que el camp d´esports vuelva a disfrutar con su equipo.
pd:gracias a ruben martinez y a todo el equipo de segre radio por el esfuerzo que realizan dia a dia

Anònim ha dit...

Hem de ser realistes. No tenim equip per jugar el play-off i menys encara per ascendir.

No dic que no tinguem bon equip. EL Lleida té un dels millors onze de la categoria (per no dir el millor) però el dia que faltin dos defenses, com ho farem per mantenir la bona línia defensiva? i el dia que ens falti Miki o Delgado? jo personalment confio molt en Albert Urrea però sembla que l'entrenador no tant així que no se pas què farà el dia que faltin aquests jugadors al camp. Per no parlar dels davanters...només que en falli un, ens quedem amb un únic davanter.

Vull dir amb tot això que el Lleida té un bon equip però sempre juguen els mateixos i quan aquests faltin per lesions (que segur que arribaran i no gaire tard) o sancions, vull veure com ens les arreglem per guanyar partits.

En resum, hem fet una bona plantilla per mantenir la categoria i un gran onze per anar guanyant partits mentre es pugui.