divendres, 17 d’octubre del 2008

Duel pel liderat

Emili Vicente tindrà a la seva disposició els 20 jugadors del primer equip blau per rebre demà al Sabadell. Míkel Álvaro tornarà a l'equip després de perdre's el partit contra el Barça Atlètic per sanció. Els blaus intentaran donar continuitat a la bona ratxa que porten, acumulen ja 6 jornades sense conèixer la derrota, i sumar tres punts que els situarien com a líder provisional de la categoria. Els del Vallés, que de guanyar també es situarien com a líders provisionals, arriben a la capital del Segrià després de guanyar a domicili a l'Oriola i a només un punt del Lleida. Guanyar al Sabadell seria donar un cop sobere la taula?


Boomp3.com


La principal preocupació d'Emili Vicente és la versatilitat en atac del conjunt del lleidatà Ramón Moya. El Sabadell ha realitzat partits on ha mostrat un joc directe, d'altres on ha predominat l'atac estàtic amb un home corpulent en l'eix de la davantera i alguns partits que ha guanyat a cop de contraatac.


Boomp3.com


El matx es disputa demà a 2/4 d'una del migdia i es podrà seguir en directe per Segre Ràdio des de tres quarts d'hora abans de l'inici del matx.


PD. Quan temps fa que no lluitavem una jornada per ser líders? La dita diu que qualsevol temps passat va ser millor...