dimarts, 7 d’octubre del 2008

El Mini espera



El Lleida ha tornat a la feina pensant ja en el matx de dissabte al Miniestadi. Els homes d'Emili Vicente han realitzat una doble sessió. Pel matí exigents proves físiques per controlar l'estat dels jugadors. Per la tarda, la protagonista, sens dubte, la pilota.

El tècnic de La Seu té el dubte seriós d'Ernesto Galán, que continua sense exercitar-se amb la resta del grup. El defensa madrileny del Lleida espera poder jugar davant del Barça Atlètic, encara que ara per ara no ho té clar:

Boomp3.com

El Lleida és el segon equip més golejador de la categoria després del Vila-real. Els blaus porten 10 gols, mentre que els de Castelló n'acumulen 15. Tot això combinat amb la gran tasca defensiva dels d'Emili Vicente. Ernesto Galán apunta que la solidesa al darrera els ajuda a ser més consistents:

Boomp3.com


Qui serà baixa segura és Míkel Álvaro, que va ser expulsat davant l'Oriola. El partit contra el Braça Atlètic es disputa aquest dissabte a partir de les 16:30 (a partir de les 15:45 per Segre Ràdio). Un dels desplaçaments més propers i que pot comptar amb més aficionats blaus a les grades, tenint en compte el bon inici de lliga del Lleida. I vosaltres, us ho perdreu? Digues la teva i fes-nos saber si aniràs a Barcelona aquest dissabte!


PD: Gràcies pel vostre acolliment a la nova iniciativa de Segre Ràdio. Tot allò que cregeu que podem millorar sempre serà benvingut. Una salutació a tots i totes!

1 comentari:

Marc Retamero Castelló ha dit...

Hola, com va tot? Sóc el Marc ReCas, suposo que ja em coneixeu ja que sóc un oient habitual de Segre Ràdio i acostumo a participar en els vostres concursos. Voldria felicitar-vos per les retransmisions i, sobretot, per aquest blog que heu creat ja que opino que ajudarà a que els afeccionats poguem mostrar les nostres opinions i, així, ens sentim més identificats amb l'equip i amb Segre Ràdio. A més, trobo que el blog és molt interessant... especialment, la secció de "La grada opina" i les entrevistes a jugadors. A veure si podem guanyar al Mini Estadi i continuem una setmana més a la zona de play-off.

PD: Aquí us deixo el meu blog: www.leb-lleida.blogspot.com, que tracta sobre la lliga LEB de bàsquet i en especial sobre un altre dels equips lleidatans, el Plus Pujol. Afegeixo el vostre blog a la meva llista de pàgines d'interés i, si no us fa res, podrieu ficar el meu a la vostra llista.

Salutacions!