dilluns, 27 d’octubre del 2008

Fi a la bona ratxa!

El Lleida va psoar punt final ahir a Alcoi a la bona ratxa de set jornades sense perdre. Els homes d'Emili Vicente es van topar amb un Alcoià ben posicionat sobre el terreny de joc, amb molta força física i que no donava una pilota per perduda. Tant és així, que en els primers 45 minuts, els blaus es van dedicar a treure's de sobre l'exigent pressió dels valencians i no van crear massa perill a Maestro.

Quan tot semblava decidit per arribar al descans amb 0 a 0, una badada defensiva dels blaus la va aprofitar Rafa Gomez per fer el primer, creuant la pilota davant la sortida d'Eduardo. El porter del Lleida va ser decisiu en la segona meitat a l'aturar un penal al propi Rafa Gómez que hagués suposat el 2 a 0.


Boomp3.com



El Lleida ho intentaria amb més incistència al tram final del partit, però sense sort de cara a porta. A més, el colegiat del partit, l'andalús Yañéz Megías, va tenir alguna que altra decisió controvertida (això si, sense arribar a ser decisiu en el matx). Ara el Lleida torna al fortí del Camp d'Esports, on diumenge rep la visita del Benidorm, que ve de guanyar 0 a 1 al Sabadell.

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Els últims minuts dels blaus ens van permetre somiar amb l'empat però tots sabíem que El Collao és un camp difícil.

Aquests tres punts s'han de recuperar diumenge. Ens hem de fer forts al Camp d'Esports i el Benidorm vindrà amb "ressaca" post-Barça...

VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA!!!