dissabte, 11 d’octubre del 2008

La dolça ressaca del triomf




Dues parts diferenciades però un Barça Atlètic molt inocent; triomf importantíssim (com ha dit Newteam en l'anterior post) i que deixa al Lleida dormint segon en la taula. El Barça Atlètic és un equip ple de qualitat però no un equip. Els seus jugadors anteposen el fer un bon partit des del punt de vista personal abans que col·lectiu. El Lleida ho ha aprofitat i fruit d'una primera part excel·lent, ha marxat al descans amb avantatge al marcador. Gran gol de Jon Moya (el KAISER del Lleida, què creieu? I Jerson el general, no? Així els hem apdoat a Segre Ràdio).

En la segona part ha tocat patir, però no en excés. El Lleida ha aprés a guanyar patint (com ha dit l'aficionat Jesús Luque a través de Segre Ràdio) i això serà important per les jornades que han d'arribar. Els blaus no han acusat la baixa de Míkel Álvaro i això també és bo. Però el més destacat, i com diu en David Bachiller, és la il·lusió que tenen aquests jugadors per fer alguna cosa important defensant la samarreta del Lleida.

Els homes d'Emili Vicente acumulen 6 jornades sense perdre, només han caigut davant del líder, el Vila-real B. El Lleida, atenció, porta en les darreres 4 jornades 10 punts de 12 possibles, tot un fet a tenir en compte. Com ha dit Luis Enrique en roda de premsa: "M'ha agradat molt aquest Lleida i és el just guanyador del partit. El plantejament d'aquest equip és molt bo i m'ha sorprés". Som'hi Lleida!!!!!!

Per cert, a la llotja del Miniestadi hi havia personatges destacats com són Toni Jiménez (ex porter de l'Espanyol), Sergi Barjuan i "Chapi" Ferrer (ex del Barça), Pedrito, Albert Lesán.... però bé, el més important han sigut els prop de 150 aficionats blaus que han acudit a presenciar el matx. Gràcies per animar a l'equip i enhorabona per la vostra feina!!

PD: Juanjo, en referència al comentari sobre els dos nigerians, t'he de dir que, després de parlar-ho amb els companys de la redacció creïem que no ocuparien plaça d'estranger, ja que es podrien acollir al Tractat Cotonou, que permet als jugadors d'una part d'Àfrica (també hi ha altres parts del planeta) jugar sense ocupar plaça d'extracomunitari. No estem del tot segurs, però creïem que el Lleida està mirant aquest tema perquè se'ls vol quedar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina gran victòria a domicili!! i que bé que senta quan l'has pogut presenciar in situ jeje.

Grandíssim partit del Lleida, grandíssim partit de l'afició del Lleida que no hem parat d'animar l'equip (a David Gimenez gairebé li esgotem el nom jaja) i grandíssima actuació una vegada més de tots els membres de la plantilla que han contribuït, tant dins com fora del camp, a aquesta gran victòria.

Això són més que tres punts senyors, això és un cop d'autoritat i de tant que ens hem fet notar ja no ens podem amagar sota la capa i anar de "tapats" perquè som dalt de tot després de 8 jornades.

Ja queda menys per la salvació, aquest projecte va per bon camí.

Ara el que hem de fer entre tots és animar l'equip fins al final, no val a dir que fa fred o hi ha boira, no val a dir que fa calor o que plou. És tant fàcil com portar roba d’abric, refrescar-se o portar paraigües. Entre tots farem créixer el Lleida i qui sap si algun dia ens veurem de nou a la Segona A.

Us animo a tots aquells que no veniu normalment (pares dels nens de l’escola de futbol, familiars i amics de socis que seguiu el Lleida però no aneu al camp…) no només a venir al camp d'esports sinó a animar sense parar aquest equip per a que donin el 110% al camp.

Anònim ha dit...

pd: Tots els jugadors ho estan fent molt bé però Jerson Bosch a aquest pas ens el prenen al mercat d'hivern. Quin troç de central!!! no oblidem que ve del Monzón.

Marc Retamero Castelló ha dit...

Molt bona victòria del Lleida! (i també molt bona retransmissió, cosa que ja és habitual) Avui l'equip ha tornat a mostrar la seva solidesa i s'ha emportat els tres punts d'un camp molt complicat com el Mini Estadi. La primera part ha estat excel.lent del Lleida amb el gol de Moya (l'apodo de "Kaiser" li va perfecte) i les altres ocasions que hem tingut com el pal d'Ermengol. ( una llástima no marcar el segon gol perque ens haguéssim estalviat patir als últims minuts i, a més, jo hagués guanyat la vostra porra :) ) A la segona part, s'ha de reconéixer que hem patit però hem acabat aconseguint el triomf que és el que desitjavem tots. Increïble la defensa d'aquest equip... els centrals inexpugnables i Galán i Daní Marín ho estan fent molt bé. Però el més important és que tot l'equip ajuda en defensa o en el que faci falta (ja ho heu dit a la retransmissió: aquest equip és molt solidari), només cal veure a Parra refusant les centrades del contrari a la seva pròpia area. Doncs bé, a disfrutar-ho que aquesta nit dormirem segons (qui ens ho havia de dir!) i a pensar ja en el proper partit a casa.

PD: Moltes gràcies per ficar el meu blog a la vostra llista de pàgines d'interès. Per mi és un orgull que us agradi. Per cert... hi ha un petit error al "link" ja que hi posa Plus Pujol i la la lliga LEB (hi sobra un "la" (o si voleu podeu posar el títol autèntic del blog "La LEB a Lleida", com ho preferiu))

Salutacions!

Francesc ha dit...

Genial partit, aquestes victories son d'aquelles que fan afició i et donen gana de més Lleida, i de moment, a somiar, que es gratis!

Realment algu pensava que tots aquests jugadors vinguts d'equips perduts, sense nom, i que (siguem sincers)tots pensavam que ens durien a una debacle històrica,ens estan fent gaudir com uns cabrons, al final sera cert que des de la mes absoluta humiltat s'aconsegueixen les fites mes grans , esperem que sigui aixi!

I des d'aqui m'agradaria donar les gràcies al Club per haver donat entrades a tots els aficionats (cosa poc freqüent), tot i que el pròxim cop, estaria molt be fer un bus.


Camarero! Pongame otra de Lleida !


PD2: En menció al article del diari, la bandera que ens van robar (si, aquesta es la paraula) els Gossos amb uniforme, no es una bandera pro-presos d'ETA, sino una pro-presos politics.


Salut i Força Lleida !!!