divendres, 3 d’octubre del 2008

La força de la UNIÓ!!


El Lleida pot sumar el tercer triomf consecutiu en aquest inici de lliga si guanya demà dissabte (a partir de les 19:30 per Segre Ràdio) a l'Oriola. Aquest fet, el de guanyar tres partits de forma consecutiva, no s'aconsegueix des de la temporada 2006/2007. Aleshores estava Felipe Miñambres a la banqueta i els blaus van guanyar al València Mestalla (1-0), a l'Oriola (1-6) i a l'Alcoià (0-3).

Així doncs, fa gairebé dos anys que el Lleida no suma tres triomf de forma consecutiva i ara és el moment de fer-ho. La confiança de l'equip ha crescut (no hi ha euforia segons Emili Vicente) i l'afició està cada cop més il·lusionada. Precisament d'aquesta última, de l'afició, el tècnic de La Seu ha parlat en la seva roda de premsa setmanal. Emili Vicente creu que ara és el moment d'animar a l'equip i allunyar als equips de la zona baixa per tenir un bon coixí de punts.



Ernesto Galán és el dubte més seriós que té el Lleida per aquest partit, ja que arrossega problemes al quàdriceps i porta unes setmanes sense entrenar al mateix ritme que els seus companys. Jon Moya ja està recuperat i Ermengol Graus pot tornar a una convocatoria després de complir els dos partits de sanció. Per l'Oriola és baixa Benja (acumulació de targetes), mentre que Tevenet és dubte per uns problemes físics. No obstant, tenint en compte que la temporada passada no va poder jugar al Camp d'Esports, aquest any no creïem que s'ho perdi. Emili Vicente ha catalogat a l'Oriola com "un equip molt perillós en atac, especialment en les seves bandes".



El Lleida obrirà demà un periple de partits força complicats (i tots ells en dissabte), ja que la setmana vinent els blaus visitaran el Miniestadi (16:30 pel C-33), mentre que en quinze dies ens visitarà el Sabadell (12:30 pel C-33). Ja una mica més lluny queda el desplaçament a Alcoi (encara no sabem quin dia jugarà el Lleida), un terreny de joc de dimensions reduïdes i on va caure derrotat el Vila-real B. Dissabte tots al Camp d'Esports, el Lleida s'hi juga molt i entre tots l'hem d'animar. El partit comença a les 19:30 hores, però es podrà seguir en directe a través de Segre Ràdio des de tres quarts d'hora abans de l'inici del matx.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola! M'agrada aquest blog i sembla bastant interessant, potser per això he dedicat una estona ha fer una possible capcelera amb el títol del blog (només per si us interessa), fiqueu-vos en contacte amb mi en aquest correu: bloglleidabasquet@hotmail.com i us la enviaré.

Ja em donareu una resposta,

Salutacions!