dimarts, 14 d’octubre del 2008

Nascut a Gimenells

Feia temps que el Lleida no donava tanta bola a la gent de casa i ara que s'han decidit, aquests no han fallat al club. A finals de la setmana passada tots patiem per la baixa de Míkel Álvaro per visitar el Miniestadi, però Ermengol Graus va substituir-lo a la perfecció. El de Juneda va demostrar que hi ha gent a Lleida per jugar a Segona B i molt més amunt.






En aquest sentit, vam obrir una enquesta fa uns dies al blog per a què ens diguessiu quin creieu que era el millor jugador del Lleida en aquest inici de lliga. David Giménez ha sigut el guanyador i amb molta diferència (25 vots dels 45 que vau fer, més del 50% del total). Natural de Gimenells, on va nèixer el 18 de juny del 1984, David Giménez és tot un nòmada del món del futbol. Va abandonar el juvenil del Lleida amb 16 anys i després de passar pel Fraga, les categories inferiors del Mallorca i del Barça, pel Barbastre, el Mataró o L'Hospitalet (entre d'altres), ara ha tornat a la capital del Segrià decidit a triomfar. Esperem que tingui sort i continui marcant gols i fent-nos vibrar amb la seva velocitat per la banda del Camp d'Esports.

La dada més significativa de les vostres votacions ens la deixa en el següent comentari; a Jerson l'heu escollit com a segon millor jugador d'aquest inici de lliga amb cinc vots, seguit d'aprop d'Iban Parra i Jon Moya, tots dos amb tres. Doncs bé, seguint el fil del primer paràgraf, cal destacar que tres dels quatre jugadors mencionats són de les nostres terres i això ens ha d'omplir d'orgull i satisfacció per veure que la provincia de Lleida és també una bona pedrera de futbolistes.

Dit això, només ens queda donar-vos les gràcies per la vostra participació i animar-vos a que continueu opinant i dient la vostra en aquest blog, el vostre blog. Gràcies!!

PD: Després dels comentaris que hem rebut, hem de dir que intentarem penjar part del programa "A què juguem?" de Segre Ràdio (cada dilluns de 22 a 23 hores), ja que tot serà força complicat pel seu pes. Si més no, aquesta setmana intentarem penjar l'entrevista amb Jon Moya, el Kaiser del Lleida!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, la veritat es que penjar un programa d'1 hora de durada es dificil, pero si poseu les entrevistes crec que es una idea genial.

Salut i seguiu aixi !