dijous, 20 de novembre del 2008

15 anys de l'altre 20-N!

Tal dia com avui, però de fa 15 anys, el Lleida va donar la sorpresa al derrotar al Dream Team de Cruyff per 0 gols a 1 en la seva visita al Camp Nou. Records i més records per als 3.000 aficionats blaus que es van desplaçar a Barcelona i també per a tots els fidels seguidors del color blau de la Terra Ferma; el penal que Ravnic va aturar a Romario quan faltaven pocs minuts per a que acabes la primera meitat, el gol de Jaime Quesada a les acaballes del matx, la celebració espontànea sobre la gespa un cop finalitzat el partit,...

15 anys després tots els seguidors lleidatans recorden amb nostàlgia aquella magnífica data del 20 de novembre de 1993. Vells temps que de ben segur tornaran a la capital del Segrià, al Camp d'Esports, al cor dels socis i afeccionats, als ulls de tots. 15 anys ja fa de la temporada a Primera i ara el Lleida lluita per tornar a ser algun dia aquell equip que omplia el Camp d'Esports i que tant feia gaudir a l'afició lleidatana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina gran victòria aquella. Potser la més important de la història de la U.E.Lleida. Jo tenia 10 anys però recordo perfectament aquell dia i la meva celebració amb la meva mare. 15 anys després, encara no m'ho crec. VISCA EL LLEIDA SEMPRE!!!