diumenge, 2 de novembre del 2008

340 minuts sense fer un gol

Empat a zero el que va tancar el Lleida davant del Benidorm. Dues parts diferenciades, una primera amb un Benidorm més ben assentat sobre el terreny de joc (una gespa a la que li van pesar molt les pluges caigudes a Lleida durant l'última setmana) i una segona de color, principalment, blau.

Les ocasions més clares del Lleida arribaven dels peus de Dani Marin i Miki, amb dos llançaments de falta. El del lateral esquerra topava amb el travesser, ja ben entrada la segona meitat. El Benidorm també es podia emportar els tres punts, però en les seves arribades topava amb la defensa blava unes vegades i les altres amb Eduardo (un dels millors jugadors del partit).

La tarda gris que es vivia a la capital del Segrià deixava així doncs un empat a zero que permet al Lleida continuar en la zona alta de la taula classificatoria. Els blaus acumulen ja més de 340 minuts sense marcar un gol (l'últim el va fer Jon Moya al Miniestadi), però aquest és un fet que no preocupa massa al vestidor del Camp d'Esports.

Els afeccionats opinaven després del matx i això és el que deien a Segre Ràdio al finalitzar els 90 minuts:


Anotni Prim

Boomp3.com


Josep María Martínez

Boomp3.com


Jerónimo Sutina

Boomp3.com

2 comentaris:

Francesc ha dit...

No pasa res, avui si no arriba a ser pel pèssim estat de la gespa i la mala sort en algunes jugades... el Benidorm s'enduia 2 o 3 gols cap a casa facilment.

De moment.. poc a poc i nar sumant, continuem amb el play-off a tiro, i estic segurissim que a Eivissa guanyarem, i per golejada.

Miquel Àngel ha dit...

Un puntent més. Anem sumant.

Seguim a dalt. Ja són 5 els punts que ens separen de les posicions "xungues"...

Ara toca no perdre (si es pot guanyar, millor) a Eivissa i a esperar al Santa Eulalia. A casa no podem fallar massa... Ens hi hem de fer forts, sí o sí.

Potser jugant amb dos puntes es milloraria el vagatge golejador de l'equip, no se... Trobo que el Parra sol no pot amb tot el pes ofensiu de l'equip.

Àlvaro i Giménez a les bandes i Parra i Sellarès en punta potser crearien més perill.

SALUT I VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA!!!

P.d.- Com ve deieu ahir al principi de la retransmisió jo també m'apunto a "la plataforma pro partits del Lleida diumenge a les 12 del migdia".