divendres, 12 de desembre del 2008

Amb sed de triomf!!

A unes setmanes d'obrir-se el mercat d'hivern, el Lleida no contempla la possibilitat d'incorporar nous jugadors durant aquest període. Les úniques novetats que poden presentar els blaus són les de l'Henry i en Fèlix, els dos nigerians de 18 als que ja se'ls està tramitant la fitxa. La resta, res. I és que els tècnics del Camp d'Esports creuen que amb l'actual plantilla es poden assolir tots els objectius d'aquesta temporadaEls blaus afronten aquest cap de setmana un autèntic test de nivell davant del Sant Andreu. Els de la Terra Ferma, després de la dolorosa derrota contra el Terrassa, tenen sed de triomf:
El tècnic blau podrà comptar amb Dani Marin, que ja ha superat el procés febril que ha patit, però en canvi, la presència de Xavier Gabernet està pràcticament descartada com a conseqüència del cop que va rebre dilluns a la boca. El Lleida i el Sant Andreu són dos equips als que els hi agrada tocar la pilota i al vestidor del Camp d'Esports avisen que tocarà suar de valent per guanyar els tres punts. L'equip de Natxo Gonzàlez, que en la darrera jornada va guanyar per 0 a 2 a la Grama, és hores d'ara l'equip menys golejat de la categoria amb 12 gols encaixats en 16 partits disputats. Per a un equip al que li agrada tractar bé la pilota, el Camp d'Esports és un camp on si sent agust per desenvolupar el seu joc. Aquest és el cas del Sant Andreu, encara que per a Emili Vicente això també li pot ser perjudicial

El tècnic de La Seu ha fet una crida a l'afició per a què acudeixi al partit a animar a l'equip i desafii el fred que pot fer a la capital del Segrià. Sigui como sigui, sempre quedarà la ràdio i el matx, que comença a les 5 de la tarda, es podrà seguir en directe per Segre Ràdio des de 3/4 d'hora abans de l'inici.