dijous, 4 de desembre del 2008

Tots cap a Terrassa!

Darrers tres partits de l'any els que afronta el Lleida davant de tres rivals molt exigents; Terrassa, Sant Andreu i Gavà. El primer fora de casa, els altres dos al Camp d'Esports.

El matx d'aquest dissabte es presenta com un duel d'equips en alça, ja que el Terrassa, tot i haver començat malament la lliga, ara es troba en la zona mitja-alta de la taula i arribarà després de guanyar, contra tot pronòstic al Badalona a domicili - partit al qual corresponent aquestes imatges.

Els de Sergi Llobera, que han patit una gran reestructuració en la seva plantilla, mantenen alguns puntals de la temporada passada com són Jordi Martínez, el lleidatà Roger Giribet o Nauzet, entre d'altres. Tot i això, el Terrassa s'est`mostrant com un dels equips més irregulars dels campionat, en el sentit que és capaç del millor i també del pitjor. Els del Vallés han guanyat al Sant Andreu, Badalona o Benidorm, entre d'altres, però al mateix temps han perdut contra l'Osasuna B, l'Ontinyent o el Sabadell.

El repte és sobre la taula. Dissabte a partir de les 5 de la tarda!!

PD. Recordem que s'ha organitzat un autobús per anar a la localitat del Vallés aquest dissabte. Per més informació podeu anar a les oficines del club!!