dijous, 18 de desembre del 2008

Trobada nadalenca!

El Lleida espera solventar el pagament de les dues nòmines que deu als jugadors a principis de la setmana vinent. I és que el club està pendent d'unes gestions per tal de poder ingressar els diners a la plantilla. L'entitat, d'altra banda, confia plenament en que aquesta temporada l'acabarà lluint un esponsor a la samarreta. Sigui com sigui, tot serà en benefici del futur de l'entitat, un futur del qual ja es comença a parlar, és a dir, renovacions amunt, renovacions avall.





El club espera que a principis de la setmana vinent puguin estar solventats els problemes ecònomics que han portat a deure, hores d'ara, dues nòmines als jugadors. Dos mesos sense cobrar als que en poc temps se'ls haurà d'afegir la paga extra i la nómina del desembre, però com ha recalcat el president de l'entitat, Natxo Rivadulla, "problemes en els que treballen per solventar-los el més aviat possible". Sigui com sigui, Rivadulla està convençut que tot això no afectarà als jugadors anímicament, donat el bon moment esportiu que viuen.




Aviat s'arribarà a l'equador de la competició i molts jugadors blaus acaben contracte aquesta temporada. Des del club s'aposta per no precipitar cap esdeveniment i es recalca que si s'ha de parlar de renovacions ja es farà quan toqui. En canvi, el cas d'Emili Vicente, que també acaba contracte al juny, és diferent per l'entitat i Rivadulla ha assegurat que la possible renovació del tècnic de La Seu serà un tema molt més fàcil perquè el club té una predisposició total




El president del Lleida ha fet aquestes declaracions en el tradicional dinar de nadal que l'entitat ofereix als periodistes que segeueixen l'actualitat del club del Camp d'Esports.


En la plana purament esportiva, cal recordar que el Comité de competició ha retirat la targeta vermella a Jon Moya, motiu pel qual el basc podrà jugar dissabte contra el Gavà. En canvi, qui si es perdrà el partit serà jaume Campabadal, que compleix cicle d'amonestacions.

1 comentari:

Francesc ha dit...

jo em pregunto.... si es fa aquesta politica d'austeritat, no es per poder pagar al dia als jugadors i empleats del club?

I llavors.. com es que hi tornen a haver retards en les nomines? Sincerament, no ho entenc.


Ah! i ja es poden afanyar a renovar a certs jugadors, que aixo de... "mes endavant" em pinta com "no els renovarem" o "no farem esforços per mantindre'ls" i sincerament, aquests jugadors es mereixen una pujada de sou de cara a la temporada vinent, dubto que tinguem la llet increible altre cop de fer una plantilla com aquesta amb tant poc pressupost.