divendres, 16 de gener del 2009

"Ara més que mai necessitem a l'afició"

Partit clau el que afronta el Lleida aquest diumenge al Camp d'Esports contra el Vila-real B. El matx contra el filial castellonenc pot marcar un abans i un després en la trajectòria blava en el present campionat. Ara bé, per a veure les coses des d'una bona bona perspectiva després d'aquesta jornada es fa imprescindible sumar els tres punts, tot i que les dues victòries fora de casa en els dos primers partits de l'any treuen qualsevol mena de pressió als jugadors d'Emili Vicente.




Donada la importància del matx des del club no dubten a fer una crida especial a l'afició per aquest diumenge. El seu suport pot donar un plus a un equip que viu el seu moment més dolç.



Si el Lleida suma els tres punts acumularà 4 jornades seguides guanyant, una fita que fa 11 temporades que no es produeix. L'equip d'Emili Vicente ja ha trencat més d'una estadística enguany, per què no una més?



Galán i Gabernet són els únics dubtes que té Emili Vicente per al partit contra el filial del submarí groc. Diumenge a la tarda, cita al Camp d'Esports.