divendres, 23 de gener del 2009

"És hora de planificar el futur"

Arribem gairebé a finals del mes de gener, l'equip té gairebé lligada la permanéncia i donat que és te temps per planificar les coses amb tranquil·litat, Emili Vicente ha llançat un missatge força clar aquest divendres. El tècnic de La Seu d'Urgell creu que és moment de parlar de possibles renovacions, tant la seva i del cos tècnic, com la d'alguns jugadors que acaben contracte el proper 30 de juny. Avançar-se al temps, ajudarà a planificar millor la pròxima temporadaEmili Vicente també ha deixat clar que encara no li han ofert la possible renovació, però que està molt content al club de la Terra Ferma. I és que l'entrenador lleidatà ha rebut nombrosos elogis en el que portem de temporada, de la mateixa forma que els han rebut els seus jugadors. Aquests elogis, segons Emili Vicente, han de ser tot un estímul per als jugadors, enlloc de afegir-los pressióUna pressió que l'equip no ha de tenir pel fet de lluitar una jornada més per estar en zona de promoció d'ascens. Aquest és, segons l'Emili, tot un alicient. Pel partit de diumenge contra l'Alzira, el tècnic blau no podrà comptar amb Jerson, sancionat per acumulació de targetes, però en canvi si que podrà utlitzar de nou a Jon Moya, que tornarà a l'onze titular després de cumplir un partit de sanció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es buen momento para el club,tratar las posibes renovaciones......pero a mi pesar..y creo,a pesar de todos los seguidores de la u. e lleida,va a ser un tema bastante complicado.y no me refiero complicado por nada en especial..sino porque nosotros no podemos luchar contra otras posibles ofertas que reciban nuestros jugadores y es que no olvidemos amigos...que la buena temporada que se esta haciendo,tambien esta sirviendo para que muchos jugadores se esten abriendo muchos caminos de cara a temporadas proximas.esta casi claro,los que darian un si ahora mismo a una posible renovacion y me refiero a jugadores con menos protagonismo o un poco veteranos.....pero lo que esta muy claro es que va a ser complicado retener a jon,a jerson,a miky,jaume,galan y algun otro jugador que tranquilamente podrian estar en otra categoria y con nominas superiores.en fin......que seguro que nuestra junta pondra todo de su parte,pero el mercado esta asi.....los problemas son quitarte de encima jugadores como los del año pasado y cuando encuentras gente que vale la pena.....no estamos en condiciones de retenerlos.de lo que realmente estoy seguro,despues de la temporada 2008-09......es de que marche quien marche,va a ser recibido siempre en el camp d´esports,ya que con su entrega y profesionalidad..se han ganado el respeto y cariño de toda la aficion azul.
pd:en tenerife no hace tanta calor como se cuenta en la peninsulaaaaaaaa,nos tienen engañados jejeje.por momentos...y sobre todo a partir de las 6 de la tarde......creo estar en mi querida lleida.
un saludo a ruben y a todo el equipo.