divendres, 20 de març del 2009

Comença la setmana gran

Després de recuperar la confiança i el to defensiu en el darrer partit de lliga, els blaus són conscients que ara toca corroborar aquestes sensacions. i de quina millor manera que amb un triomf a Foietes demà dissabte. Els homes d'Emili Vicente buscaran sumar un triomf demà davant del Benidorm per tal de mantenir les opcions de lluitar per una fita important en el tram final del campionat. Serà un matx complicat davant d'un rival que ve de perdre per 2 a 4 contra el Sabadell i que a més, és molt similar al Lleida.



Dues assignatures pendents aquesta temporada, el gol i les targetes. És el moment d'aprovar-les perquè ara es necessiten més que mai els gols i també evitar les targetes. Emili Vicente ha reconegut que durant la setmana ha insistit molt als jugadors que toca ser llestos i evitar amonestacions innecessaries.



Els blaus fan nit a Benidorm, on demà a partir de les 5, des de tres quarts d'hora abans en directe per Segre Ràdio, intentaran sumar un triomf i emportar-se els tres punts cap a la capital del Segrià.