dimarts, 31 de març del 2009

"La balança és més aprop de continuar al Lleida"




Emili Vicente (2 de gener de 1965, La Seu d'Urgell) va ser el convidat del program "A què juguem?" de Segre Ràdio. No us perdeu l'exclusiva entrevista realitzada a l'entrenador del Lleida, que va reconèixer que la renovació pot ser una realitat en breu. Emili Vicente va assegurar que li ha costat molt viure allunyat de la seva familia, però que està amb forces de continuar un any més. Tot això i més, en una entrevista molt propera, intensa i en la que l'Emili ens va obrir les seves portes, per conèixer a l'home que ha tornat la il·lusió al Camp d'Esports. Esperem que gaudiu de l'entrevista tant o més que nosaltres, ja ens direu que us ha semblat!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Per primer cop vaig poder sentir el programa integre i en directe, i em va semblar una entrevista molt bona.
Tandebo l'Emili es quedi un any més i tandebo també, que la seva permanència al Lleida vagi lligada a la de peçes importants del equip.

Salut i Força Lleida !

Anònim ha dit...

Que cruel y que bello puede llegar a ser el mundo del deporte...y en concreto el futbol.Hace 1 semana estabamos medio muertos...y en cuestion de 3 dias,volvemos a estar luchando por todo.La semana pasada en el comentario que deje,hice alusion a que teniamos que estar al lado del equipo,que la cosa no estaba tan mal y que teniamos que animar igual que el dia en que ibamos terceros a 7 puntos del quinto......y hoy quiero decir que el domingo todo el mundo al camp d´esports a animar a los de emili vicente y a brindarles una ovacion,que desde mi mas humilde opinion...creo que merecen.Pensemos en que la permanencia esta asegurada y que todo lo que pueda venir demas,bien recibido sera.....pero que si por una cosa o por otra,este premio extra no llega.......el equipo merece nuestro apoyo y respeto.
pd:un saludo grande a ruben y a todo el equipo de segre.