dilluns, 6 d’abril del 2009

Decepció al vestidor

Tornada a la feina amb cares llargues i decepció després de la derrota contra el Badalona, un rival directe. En la jornada post partit ha tocat analitzar els errors comesos i fer teràpia de xoc i reflexionar dins del vestidor. D'això se n'ha encarregat el tècnic Emili Vicente, que ha intentat transmetre als jugadors que el somni encara és posible i que cal lluitar fins al finalEl defensa madrileny del Lleida no ha amagat que el vestidor està decepcionat per la derrota davant del Badalona,donat que era un partit molt important i el triomf haguès deixat en una situació immillorable als blausEls jugadors d'Emili Vicente no descansaran aquesta setmana, donat que juguen divendres contra la Gramenet. En l'entrenament d'aquest matí, Dani Marin ha continuat entrenant-se al marge dels seus companys. Demà, a les 4 de la tarda, nova sessió preparatòria al municipal de Gardeny.

2 comentaris:

newteam ha dit...

Sens dubte es va deixar escapar una gran oportunitat, però ara és el moment de no venir-se a baix i fer un últim esforç. Cal recordar com estàvem avanç de disputar els dos partits davant l'Eivissa i el Santa Eulàlia? Estem a tres punts. D'acord que no depenem de nosaltres, però si fem la nostra feina, algun punxarà. Ara s'ha de demostrar que realment volem estar a dalt i que podem.
Contra la Grama, a pels tres punts!

Francesc ha dit...

Ah pero que va jugar el Lleida diumenge? Sincerament no vaig veure rastre de cap equip al Estadi, desapareguts, buits, superats, lents...

Va ser el pitjor partit de la temporada de llarg, el porter del Badalona ho arriba a saber i s'endu una hamaca per fer la migdiada.

Ah! I des d'aqui dir que els senyors del club no donen cap tipus de suport als aficionats que ens volem desplaçar als partits, donant-nos llargues i de males maneres.

Rosa Jimenez, fot el camp !