dijous, 23 d’abril del 2009

Mirant al Narcís Sala

Comença el compte enrere del Lleida per la final d'aquest diumenge contra el Sant Andreu. Els blaus només tenen en ment l'equip quatribarrat i el compromis del Narcís Sala de diumenge a la tarda. Una victòria suposaria refermar-se com a candidat tot, una derrota l'adèu definitiu. El Sant Andreu, entrenat per Natxo Gonzàlez, ha estat tota la temporada a la zona alta de la taula, fins i tot ha passat moltes jornades dins dels quatre primers, i per tatn és un equip de qualitat.

http://rapidshare.com/files/224875302/DAVID_GIM_NEZ_2304.wav.html

El porter Morales, els defenses Moyano i Rueda, els ex del Lleida Pablo Sierra i Lanzarote o els davanters David Karanka o Gorka de Carlos són alguns dels íntegrants del potent equip presidit per Joan Gaspart. La dinàmica del Sant Andreu en les últimes jornades no és gaire possitiva, de fet només han guanyat un partit dels 4 últims. En la jornada passada van perdre a casa contra la Grama i això pot pesar a un equip que juga davant la seva afició amb la pressió d'haver d'entrar en promoció d'ascens si o si

http://rapidshare.com/files/224875890/MARC_SELLAR_S_2304.wav.html

Jaume Campabadal, que complirà cicle d'amonestacions, juntament amb Eduardo i Dani Marin, lesionats, són les úniques baixes segures amb les que compta el tècnic Emili Vicente per aquest importantíssim matx.