dimecres, 20 de maig del 2009

Ball de noms

Emili Vicente planifica l'entramat de la propera temporada i no vol perdre el temps. El tècnic de La Seu té clares les seves prioritats i vol anar per feina el més ràpid possible amb el tema de les renovacions. En aquest sentit, el porter Eduardo pot ser el primer, ja que té prevista una reunió amb el club en la que, presumiblement, s'arribarà a un acord per renovar el contracte del porter. Altres noms que Emili té en la seva llista de prioritats són Jaume Delgado i Miki, els dos migcentres d'aquesta temporada, i que són bastant receptius de cara a quedar-se a la capital del Segrià. Míkel Álvaro, amb ofertes de Segona A, Jon Moya i Ernesto Galán, són els casos més complexes amb els que haurà de fer front el club, especialment amb Galán, que abandonarà el Lleida amb tota probabilitat i de Míkel Álvaro, que ha signat una magnífica temporada erigint-se com el màxim golejador del Lleida amb 13 dianes.

El club no perd de vista tampoc als jugadors de la casa que tan bon rendiment els ha donat, casos com el de David Giménez, amb qui ja s'està parlant, i de Jerson, que ha tingut alguna aproximació amb el club i veuria amb bons ulls ampliar el seu contracte



El tema de possibles fitxatges haurà d'esperar a que les renovacions i les possibles baixes, que es donaran un cop s'acabin els entrenaments, estiguin ja perfilades.