dimarts, 2 de juny del 2009

Final de trajecte

Bé, primer de tot vull agraïr a tots i totes que han anat seguint el blog (i també com no les transmissions) durant aquests mesos d'intensa actualitat blava. Dit això, doncs parlar del final d'aquest trajecte (personal) i que ens deixa a les portes d'un nou repte. Nous camins en aquesta vida porten a les persones a deixar un lloc per anar a un altre, sempre esperant que sigui per millorar. Com esperem que millori la nostra Unió Esportiva Lleida la propera temporada, que de la mà d'Emili i tot el seu cos tècnic, de ben segur que ho aconseguirà.

Aquesta pàgina va nèixer com un repte personal i amb la voluntat d'apropar els mitjans i el Lleida a la gent. De la mateixa forma que aquesta temporada a les transmissions de Futbol a Segre Ràdio vam obrir forat per a que els aficionats ens diguèssin la seva a l'acabar els partits. Tot, com deia, amb l'únic objectiu de fer partíceps a totes aquelles persones que fan que aquesta feina tingui el seu valor. Reconèixer a tots i totes que sense la seva veu i el seu suport, nosaltres (els mitjans) no seriem res.

No vull allargar-me. Ha sigut molt bonic tot mentre ha durat i gràcies, de veritat, moltes gràcies pel vostre suport. Esperem retrobar-nos tots en un futur cantant èxits del nostre Llejavascript:void(0)ida, que anem on anem sempre fa que tinguem el cor pintat de blau. Gràcies pel vostre suport i fins la propera...

PD. El blog aquest deixarà d'estar operatiu durant els propers mesos...

2 comentaris:

Francesc ha dit...

tot i els "petits" canvis que hi hauran la temporada vinent, estaria de puta mare que continuessiu amb aquest blog, i com no, amb les retransmissions del Lleida (aixo ja es obligat)

Salut i gràcies per tot, i sort en la teva nova etapa !

Anònim ha dit...

gracias ruben de todo corazon,por haber convertido lo que para ti era un reto complicado...........en un sueño hecho realidad para nosotros los aficionados.
sinceramente he de decir,que nunca he dudado de tu profesionalidad y que el nombre de jordi guardiola estaba en buenas manos....pero prometo que la nota no es de 10,creo que incluso,por una vez y sin que sirva de precedente.......mereces un 11.
las retransmisiones de los domingos han estado vibrantes e intensas.las noticias,frescas e interesantes.programas nuevos como el a que juguem...en el cual se le ha dado la oportunidad de expresarse tanto a grandes nombres de la actualidad leridana.....como a humildes personas d la calle.
el acercamiento con el aficionado despues de los partidos...ha sido una idea excelente...en fin,que segre y todos sus componentes,han hecho un esfuerzo importante para que todo funcione bien,pero en especial tu...un chaval joven,el cual mucha gente podria haber tenido dudas de tu rendimiento y que al final de temporada,creo que todos lamentan tu marcha.
yo, puedo decir en voz alta,con la dureza que has trabajado.los momentos tan bonitos que vivimos en alcoy,en pamplona,en benidorm,barcelona,terrassa,etc......son momentos que siempre quedaran en mi corazon.
gracias ruben...gracias por introducirme en tu vida,gracias por demostrarme que las personas humildes somos iguales a vosotros.te deseo toda la suerte del mundo y que en tu nueva etapa...todo te vaya genial.pero tambien quiero decirte,que una parte egoista de mi y creo que de mucha gente mas......no lloraran el hecho de que las cosas no te salgan como tu esperas,ya que eso podria significar tu vuelta a casa y que todos podamos volver a disfrutar de ti,tanto personal,como profesionalmente.estes donde estes,hagas lo que hagas......mucha suerte amigo,este blog,segre y lleida entera.....te hecharemos mucho de menos.un abrazo