dilluns, 16 de febrer del 2009

Costa guanyar al Camp d'Esports

Tot i ser l'únic equip del grup que a casa encara no coneix la derrota en el que portem de Lliga, el Lelida ha demostrat que al Camp d'Esports li costa treure els partits endavant. Ja sigui perquè els rivals venen a tancar-se o perquè als d'Emili Vicente els costa fer gol, el cas és que el Lleida ha empatat vuit partis dels 13 que ha disputat a casa.

Davant l'Osasuna B va quedar demostrada aquesta dificultat dels lleidatans per guanyar al seu estadi. Van crear nombroses ocasions, però no van encertar de cara a porta (exceptuant el gol de Míkel Álvaro). En dues jorandes, els blaus (que ha sumat un punt de sis) han vist reduit el seu marge de distància amb els seus perseguidors. Tot i això, la situació és més que bona: continuem tercers, ha passat una jornada més i exceptuant el Sabadell als altres equips els tenim com a mínim a cinc punts.

El proper diumenge ens toca visitar el camp de l'Oriola, equip entrenat per Luis García Tevenet (que va fer els seu últim gol en actiu al Camp d'Esports, i quin gol!!). Mentre, tocarà viure una setmana en la que la Federació s'ha de pronunciar sobre el cas de la impugnació i en la que l'equip d'Emili Vicente tornarà a demostrar que vagin o vagin, l'escut del Lleida sempre quedarà ben alt.

Aquí us deixem l'opinió dels aficionats:

Antoni Prim, soci número 70




Francesc Simón, soci número 1865