divendres, 13 de febrer del 2009

Sobre els fets a Ontinyent

Tot comença quan al mes de desembre, l'Ontinyent CF es queda sense segon porter perquè Francis decideix abandonar el club. Diuen que per males relacions amb l'entrenador Toni Aparicio. Aquell mateix cap de setmana, el diumenge 14 de desembre, l'equip juga al camp de l'Alcoià i el porter suplent és el del juvenil (a qui determinats foros d'internet arriben a destacar com un dels millors porters de la Lliga Nacional Juvenil Grup VIII), Alberto Gómez. Estem al mes de desembre i encara no es pot fitxar a ningú.

El següent partit és al Clariano contra l'Eivissa el dia 20 de desembre. Novament, com a segon porter, Aparicio crida al juvenil Alberto Gómez. És l'última jornada abans de l'aturada nadalenca. En el primer partit de l'any, al camp del Badalona, el diumenge 4 de gener, Aparicio segueix sense tenir un segon porter i crida novament a Alberto Gómez. Aquest jugador, segons recullen alguns foros d'internet, es rebel·la i prefereix anar-se'n a esquiar abans que anar convocat amb el primer equip. L'Ontinyent, tal i com reflecteix l'acta del partit, juga a Badalona sense porter suplent i amb cinc jugadors de camp a la banqueta. Això crea un cert enrenou al club i al seu entorn. S'arriba a dir que els juvenils no mereixen jugar al primer equip després de deixar-lo plantat i de que ningú, per alguna cosa o una altra, viatgés a Badalona. Segons determinades informacions, Aparicio s'enfada molt amb Alberto Gómez i la seva actitud.

Aleshores és aquella setmana quan el club es mou i contracta a l'experimentat Dani Roiz com a porter suplent de Rangel. És el mes de gener, en ple termini per fitxar jugadors. Alberto Gómez juga al juvenil i ja no apareix en cap més convocatòria del primer equip.

Però tot canvia inesperadament la primera setmana de febrer. Abans d'enfrontar-se al Lleida, Rangel es lesiona i el porter suplent, Dani Roiz, desapareix dijous, deixant plantat al club, que no aconsegueix localitza-lo. Aparicio, davant de la falta de porters, no té cap més remei que cridar novament a Alberto Gómez, amb qui està enfadat, però l'asseu a la banqueta. El titular és un altre juvenil que fins aleshores no havia entrat en escena: Kiko Moreno. Durant el partit, un empleat de l'Ontinyent arriba a comentar-li a un periodista lleidatà que el porter no és del juvenil i que l'han fitxat d'un equip de Regional.



PD: Aquesta carta ens l'ha fet arribar un aficionat al Lleida i nosaltres l'hem volgut transcirure íntegrament per a que tothom conegui alguna cosa més sobre el tema que ha marcat l'actualitat informativa i que tant sembla haver molestat per terres valencianes, amb comentaris en alguns foros impropis i fora de lloc, on s'ha criticat l'actitut del Lleida.

1 comentari:

Francesc ha dit...

Esta clar que dins de tot aixo no hi ha res clar, pero eticament... no m'agrada que el Lleida reclami per un porter juvenil o de regional, per que a priori ens tenia que resultar favorable que jugues un porter aixi..

Pero com que al futbol l'ètica fa anys que no existeix, doncs a mamarla, i a que li donguin pel sac al Ontinyent (clar i català, mai millor dit) i a veure si per primer cop en 80 anys la RFEF ens dona alguna cosa positiva.