divendres, 27 de març del 2009

3,7 milions d'euros de pèrdues a la 07/08

El Lleida ha presentat, en la Junta General d'Accionistes que s'ha celebrat aquesta tarda, unes pèrdues de 3,7 milions d'euros, corresponents a la temporada 2007-2008.
A més, l'entitat ha anunciat que enguany tornarà a tancar amb un petit dèficit tot i haver reduït el pressupost de forma considerable, que ha passat dels més de 4 milions d'euros de la temporada anterior, als 2,5 de l'actual.

Entre els motius que justifiquen aquestes pèrdues, els alts contractes que tenien en el seu moment Keko i Manolo Pérez, amb els que el club va haver de negociar la rescissió dels seus contractes. L'entitat, a més, a fer constar en l'acta, les dimissions dels consellers Manel Pérez, Pepito Navarro i Josep Menchón, dimissions que es van produir al llarg de l'any 2008.

Sigui com sigui, les dades a tenir en compte són els 3,7 milions d'euros de pèrdues de la temporada passada, xifra aprovada pels accionistes, que fa que el deute acumulat sigui de 16 milions d'euros. Als que s'hi ha d'afegir 14 milions més corresponents al deute amb la Seguretat Social. Això fa que el Lleida tingui un deute global de 30 milions d'euros. Uns 26 accionistes han participat en la Junta General que s'ha celebrat aquest divendres a la tarda a l'Antic Convent de Santa Teresa