dijous, 26 de març del 2009

Després de la permanència, relaxació

Després de 31 jornades i molta lluita i sacrifici (tal com ho va demostrar ahir en el partit contra l'Eivissa - 0 a 1 -), el Lleida pot dir que el primer objectiu de la temporada ja està complert. La permanència, números en mà, és ja una realitat i l'equip ha realitzat un gran esforç per obtenir-la. És per això que aquest dijous, després de l'entrenament, els jugadors d'Emili Vicente han visitat les instal·lacions de la Fonda del Nastasi. Allí, han realitzat un circuit d'spa per relaxar els músculs carregats i recuperar forçes pel tram final del lliga.



És obvi que els jugadors comencen a notar el desgast físic realitzat fins al moment, però tal com ho noten els jugadors del Lleida, també ho acusen els dels altres equips. La qüestió està en l'equilibri de forces que dóna tenir a alguns jugadors més frescos que altres



Ara cal pensar ja en el Santa Eulàlia, una nova final si els blaus volen continuar vius en la lluitar per jugar la promoció d'ascens. Emili Vicente haurà de recomposar l'equip, ja que tindrà les baixes de Dani Marin, Miki i Jon Moya lesionats. A més, Iñaki Casado arrossega problemes en un peu. No obstant, la bona noticia del dia l'ha protagonitzat Joanet Figuerola, que després de 3 setmanes inactiu per un trencament en el recte anterior de la cama, quan s'esperava que n'estigues 4, ha tornat a entrenar-se al mateix ritme que els seus companys i fins i tot podria viatjar a Eivissa.