divendres, 24 d’octubre del 2008

El Collao, un camp inexpugnable?




El camp de El Collao, un camp que està inclinat cap a un dels laterals (si algun dia aneu ho veureu clarament), és un estadi que no se li dóna gaire bé al Lleida. Dels 7 partits que s'han disputat al camp de l'Alcoià, 4 han acabat amb victòria local, 2 amb empat i només un va caure a favor dels lleidatans. No obstant, aquest únic triomf dels blaus data de la temporada 1973-1974 i des d'aleshores ha plogut molt.

Els jugadors d'Emili Vicente tindràn un òs dur de rossegar en l'Alcoià de Pepe Bordalàs (un tècnic que sembla que li té mania al Lleida, ja que sempre fa declaracions en contra del club, com per exemple l'any passat quan va dir que el camp del Lleida semblava ple de conills). L'Alcoià encara no ha perdut a casa en el que portem de lliga i a més, ha sumat els darrers 8 punts de 12 possibles. És un conjunt que gairebé sempre marca i més a casa, on el públic apreta i de valent. Emili Vicente avisa que el camp de El Collao és un dels més difícils de la categoria:


Boomp3.com


Emili Vicente tindrà a disposició a tots els seus homes, mentre que l'Alcoià compta amb tres baixes importants (totes tres per sanció) com són Diego Jiménez, Patri i Linares. La pilota començarà a corre diumenge a les 17:00, recordeu que des de tres quarts d'hora abans de l'inici del matx ja podreu seguir el partit per Segre Ràdio (93.4 de la FM).

Quin creieu que serà el resultat del partit? Feu els vostres pronòstics!!

3 comentaris:

Francesc ha dit...

Alcoià 1 - 2 Lleida, i remontant en l'ultim quart d'hora en jugades a pilota parada.


La terra del gran Ovidi ens serà per fi favorable !

Anònim ha dit...

Ostres si ha plogut des de aleshores .... http://www.frutaecologica.com/coppermine/displayimage.php?album=38&pos=11

Marc Retamero Castelló ha dit...

El Plus Pujol ha guanyat a Valladolid i demà la Unió Esportiva ha d'arrodonir la jornada. Seria un gran éxit sumar una nova setmana sense conéixer la derrota però aquest equip em transmet molt bones sensacions i per això seré optimista i dic que guanyarem 0-1.

Salutacions!