dimarts, 21 d’octubre del 2008

Huelva, la revàlida





Joan Carles Oliva és l'actual segon entrenador Recreativo de Huelva, on va arribar fa tot just una setmana de la mà de Lucas Alcaraz. L'entrenador lleidatà, que ha passat per equips com el Balaguer, el Fraga, el Barbastre, L'Hospitalet, l'Alavés, l'Aris de Salònica o Vila-real B entre d'altres, afronta un nou repte a les banquetes després de 9 mesos allunyat dels terrenys de joc.

Durant aquest temps, Oliva s'ha dedicat a viatjar per Liverpool, Porto o Lisboa per enrriquir-se metodològicament com a entrenador i traslladar tots aquests "nous" coneixements en els seus equips. En una visita llampec a Lleida, Joan Carles Oliva va passar per les instal·lacions del GRUP SEGRE i ens va dedicar una estona per parlar obertament de les seves experiències, bones i dolentes, i del Lleida, on per cert juga un dels seus dos fills.


Boomp3.com


PD: Des d'aquí dessitgem tota la sort del món a Oliva en la seva nova etapa a Huelva. Creieu que seria un bon entrenador pel Lleida? Que en penseu de la dilatada carrera d'aquest tècnic lleidatà?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

digueu-me sonat o el que vulgueu, pero poso la ma al foc que o Oliva o Emili Vicente seran els que ens duran a 1ra divisió un altre cop en un màxim de 5 anys.

I si, crec que seria un bon entrenador, pero si l'Emili continua al Lleida molts anys, sera senyal de que s'estan fent be les coses, i ara per ara, no va desencaminada la cosa.

Salut i Força Lleida!


i per que es més que un sentiment... !

Anònim ha dit...

Ha de ser un gran entrenador per haver voltat tant, i tant bé.
Pel que tinc entès, l'aspecte psicològic dins del vestidor el porta molt bé. Potser és aquest un dels factors del seu èxit. En qualsevol cas, li desitjo el millor i en el món del futbol molta sort.

Sobre si seria un bon entrenador pel Lleida, no ho se. Hem tingut entrenadors que a priori eren molt bons i van fracassar i altres que no eren ningú i van triomfar. El futbol és així.

VISCA EL LLEIDA