diumenge, 5 d’octubre del 2008

La il·lusió per sobre de Tevenet

L'Oriola, amb una genialitat de Tevenet en el '89, va aconseguir empatar un matx que el Lleida tenia mig guanyat. Tevenet, que tenia ganes d'oferir el seu futbol a l'afició del Lleida, ens va pagar amb la mateixa moneda amb la que ens tenia acostumat quan estava aquí. Quina no recorda aquells partits molt ajustats o que perdiem per la mínima i en els últims minuts un llançament de falta de l'andalús capgirava la truita? Amb aquelles faltes gaudiem i amb elles també patim. El Lleida estava assaborint el caramel i Tevenet li va treure de la boca en l'últim sospir.

Tot i això, el partit del Lleida mereix que el destquem perquè en cap moment va baixar els braços, tot i l'actuació del colegiat Santiago Latre. El que està fent aquest equip feia temps que no ho viviem a la Terra Ferma. Feia anys que l'afició no gaudia, patia i s'emocionava amb l'equip. I ara ho torna a fer. Quan anys fa que els espectadors del Camp d'Esports no es quedaven fins al final del matx, apretaven a l'àrbitre i ovacionaven d'una forma tan càlida als jugadors? Ho recordeu?




Us animem a que ens feu arribar les vostres opinions sobre el partit i sobre l'equip! La vostra opinió és la que compta!!


2 comentaris:

Miquel Àngel ha dit...

Molt bon partit el de dissabte passat.

Vaig gaudir molt de la garra, el companyerisme, la solidaritat i alguns detalls de bon futbol des de la grada estant.

Llàstima de l'empat al final però cal destacar que la UE Lleida no es va arrugar gens devant d'un rival, a priori, millor.

VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA, SEMPRE!!!

P.d.- Molt bona iniciativa per part de Segre Ràdio lo del blog aquest.

O.Rubín_de_Celis ha dit...

El titular seria: "gol de Tevenet i cap a casa"

Tot i el gol de l'andalús en l'últim minut, el Lleida va oferir una bona imatge davant d'un equip, l'Orihuela, que va jugar molt bé a futbol amb una segona part que serà difícil de tornar a veure d'un equip rival al camp d'esports.

Felicitar el grup Segre per la bona tasca que esta duent a terme en aquesta temporada.

VISCA EL LLEIDA SEMPRE