dijous, 16 d’octubre del 2008

L'horari de la discòrdia

El Sabadell visita aquest dissabte el Camp d'Esports amb un únic objectiu, emportar-se els tres punts cap a casa i superar al Lleida en la classificació. L'equip entrenat pel lleidatà Ramón Moyà, és un dels conjunts que més i millor s'ha reforçat durant aquest estiu, encara que ho ha fet a un cost força elevat ja que a principis d'estiu ja tenia la plantilla tancada. L'equip del Vallés ha canviat la seva cara respecte a la temporada passada, on per cert va sumar un punt en la seva visita a la capital del Segrià, i ha fitxat molts jugadors nous, entre ells Joel Álvarez, jugador de Juneda pel qual el Lleida es va interessar, però que davant la millor oferta del Sabadell va escollir el camí cap a la nova Creu Alt. Altres noms destacats del conjunt vallesà són els migcampistes Juvenal i Fernando Carralero, aquest últim erigit com a improvisat màxim golejador del Sabadell amb 4 gols en aquestes 8 primeres jornades de lliga. No obstant, un dels fets més destacats del matx de dissabte serà l'horari; dos quarts d'una del migdia. Dins del vestidor ho assumeixen amb resignació i alguns recordaran altre èpoques de la seva vida futbolística:


Boomp3.com


Altres jugadors intenten treure la part més positiva de l'assumpte.


Boomp3.com


Cal recordar que el club va proposar a la resta de clubs de la categoria que TVC pagués 3.000 euros de compensació per les pèrdues en els ingressos que pot generar aquest nou horari. La comissió representant dels equips de Segona B ho va transmetre a TVC, però aquesta ha fet una contraoferta.


Boomp3.com


Ara s'haurà de veure la respota de l'afició, que té ganes de veure al seu equip, davant d'un horari gens habitual.

7 comentaris:

Babunski ha dit...

Això de TV3 és voler fer malbé el futbol de Catalunya. Com és que el partit del BArça B no el van fer dissabte a les 12:30? Perquè ja sabem qui mana a TV3, Barça, Barça i només Barça.
Una política nefasta, així ens va a Catalunya amb el futbol.

SEGRE RÀDIO ha dit...

Bones Babunski! L'horari de l'altre dia davant del Barça Atlètic va ser perquè no hi havia futbol de Primera i a més, cap dels equips catalans de Segona A jugava el dissabte (segons ens han dit). Posats a triar una hora en dissabte van escollir aquesta. Una salutació!!

Anònim ha dit...

És una ofensa per part de televisió de Catalunya al futbol de segona B. M'afegeixo a la pregunta que plantejava el company babunski. Com és que el partit del filial del F.C.barcelona no el van fer dissabte a les 12:30? I n'afegeixo altres: per què sempre ha de ser el Lleida el perjudicat pels horaris imposats per la televisió?

És indignant. Hem de jugar dissabte al matí igual que els nens del futbol base no només del Lleida sinó de tots els clubs de la terra ferma.

Independentment de la resposta que tingui el públic, el Lleida ja surt perjudicat ja que no pot dur a terme les seves iniciatives per aquesta temporada com la grada jove...

D'altra banda, em plantejo la qüestió de fins a quin punt pot fer això tv3. Jo, personalment no em crec el motiu que donaren de les audiències, més aviat penso que es tracta d'un desplaçament del futbol de Segona B des dels diumenges a la tarda cap als dissabtes al matí per poder encabir algun altre esport en aquell horari de tarda que no m’estranyaria que fos de qualsevol de les seccions del F.C.Barcelona.

Pel que s’ha dit, es va signar un contracte i segons aquest tv3 pot fer que els partits es juguin a qualsevol hora. Dues coses a comentar: qui va signar aquest contracte? Si em trobo una clàusula on diu això jo no el signo!! I en segon lloc, en cas d’haver-hi aquesta clàusula (s’hauria de veure la redacció del contracte) es podria declarar com a abusiva? Jo crec que sí.

Finalment dir que no m’ha agradat el comentari del jugador Ermengol respecte l’horari del partit. Considero que un comentari així no es diu en públic.

SEGRE RÀDIO ha dit...

Bones Òscar!! El contracte que van signar els clubs implica que TV3 pot fer jugar el partit entre les 12 del migdia de dissabte i les 5 de la tarda de diumenge (si no recordo malament) i com en les altres franjes horàries ja té altres esdeveniments esportius (dissabte tarda Segona A, diumenge matí bàsquet i diumenge a la tarda hi ha Primera) volen provar aquest nou horari.
El club endegagarà igualment la Grada Jove aquest dissabte. Veurem quina imatge presenta el Camp d'Esports! Una salutació!!

Francesc ha dit...

La imatge de la Grada Jove al Camp d'Esports no s'espera gaire esperançadora aquest dissabte al migdia, i es que, com a joves, el divendres sortim i com es evident, dissabte al mati tenim resaca.

Cosa la qual no es excusa per faltar al Lleida, pero ja es sap que el dia despres de sortir de festa (sobretot pel mati) no estas en plenes facultats.

Horari horroros, pero bueno.. alli estarem! Força Lleida !

Anònim ha dit...

Però tv3 no televisa cap partit de primera i els de més interès com el Barça i el Madrid no juguen mai o gairebé mai a les 5 de la tarda de diumenge. Aquesta excusa no em convenç... Es pot estar sentint els partits de primera i segona A per la ràdio a la vegada que es veu el partit de segona B per la televisió o, fins i tot, no escoltar els de primera perquè a la televisió ja van donant els resultats. Un cop acabat el partit de segona B, toca baixar al bar a mirar el partit de les 7 o de les 9 que de ben segur serà el Barça o el Madrid si aquests no han jugat el dissabte. L’exemple del que dic el podem veure aquest diumenge mateix. El partit del Barça és a les 19:00 i el fan per ppv. Quin partit perjudica tant tv3 com per fer aquest canvi? Ara resultarà que l’espanyol, si juga a les 5 de la tarda, no pot coincidir amb el partit de segona B perquè arrossega molta gent i es perd audiència...au va!!

El tema de la premier tampoc em convenç ja que el futbol de Segona B té una audiència fixa. Jo m’estimo més veure un sabadell-alzira que té molt a veure amb el Lleida, que un partit de la premier league i imagino que la majoria d’aficionats d’equips de Segona B i del futbol català faran igual.

Si la justificació és que perden audiència no m’ho crec. Si en canvi la justificació és que volen augmentar aquesta audiència molt bé però llavors que no es facin anomenar la televisió de Catalunya, que es diguin la televisió privada de Catalunya que busca ingressos de qualsevol manera.

Miquel Àngel ha dit...

Doncs jo he de dir que em va de perles que juguin en dissabte. Per motius laborals m'és impossible assistir als partits de diumenge a partir de les 17 h.

Entenc que el dissabte al matí és un autèntic atemptat contra l'assistència de públic a les grades (molta gent treballa un dissabte al matí).

Jo (i més estant a 2a B) crec que seria ideal (per metereologia, perquè molts estudiants marxen cap a BCN diumenge tarda i altres coses...) opino que fermament que els parits s'haurien de jugar el diumenge a les 12 del migdia.

SALUT, PELES PER A TOTS I ENHORABONA PEL BLOG AQUEST.