dijous, 13 de novembre del 2008

El retorn d'un vell conegut




L'equip de Lluís Elcacho es troba en la zona mitja-baixa de la taula després de 12 jornades de lliga disputades. Els balears acumulen 14 punts i han mostrat una trajectoria força irregular en aquest inici de campionat. Fora de casa, el Santa Eulària ha perdut 4 partits i n'ha empatat 2, el que significa que encara no coneix el triomf lluny del seu estadi. Un dels pocs punts que han tret a domicili va ser al camp del Centenari davant del Badalona, al qual corresponent aquestes imatges . A casa, els blancs ho han guanyat tot menys dos partits.

Cal recordar que aquest és el segon cop en la seva història que els eivissencs militen a la Segona Divisió B i que després d'un estiu mogut - Lluís Elcacho es va fer càrrec de l'equip a poques setmanes de l'inici de lliga - ara sembla que encara estan agafant el pols a la categoria. Amb la presència de Lluís Elcacho a la banqueta, de ben segur que el Santa Eulària tindrà una motivació especial per jugar al Camp d'Esports, un estadi on el Lleida no guanya des del passat 24 de setembre. Tornar a casa sempre comporta un formigeig a l'estòmac, tot i que al camp no s'enten de sentiments.


Lluis Elcacho


Els balears, que tenen com a objectiu la permanència, poden jugar amb la teòrica ansietat dels blaus per tornar a guanyar a casa, encara que els d'Emili vicente han de fer valer la seva fortalessa a casa, on no perden un partit des del passat mes de maig. Lluís Elcacho sap de les dificultats amb les que es trobarà:


Lluis Elcacho Lleida


El tècnic de la Seu tindrà, en un principi, els dubtes d'Iñaki Casado, Juan Figuerola i Jaume Delgado, que arrosseguem molèsties físiques, pel partit que es jugarà diumenge al migdia, el primer en la història que enfrontarà a tots dos equips.

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Que aprofiti la seua estància a la Terra Ferma per menjar-se uns bons caragols a la llauna i veure a la familia i amics de per aquí però que deixi els 3 punts sencerets al Camp d'Esports...

Moltíssima sort a partir de diumenge, això sí!

FORÇA LLEIDA!!!