dimarts, 11 de novembre del 2008

Un mes i mig sense guanyar a casa

El conjunt blau és un dels equips de la categoria que acumula més empats en aquestes 12 jornades disputades. Els d'Emili Vicente han igualat sis partits, quatre a casa i dos a fora. L'últim davant l'Eivissa, en que els homes d'Emili Vicente van veure com en les acaballes del partit s'els hi escapaven dos punts. Puntuar fora sempre és positiu i més si en la següent jornada es guanya el partit de casa.

En aquest sentit, els blaus no guanyen al Camp d'Esports des del passat 24 de setembre, quan van derrotar a l'Ontinyent per 3 a 2. Al vestidor del Camp d'Esports consideren que necessiten sumar ja un triomf a casa. "Existeix certa ansietat per guanyar a casa després de tant de temps. Hem de guanyar i tornarn-nos a fer forts a casa, on s'han d'escapar el mínim de punts possibles", segons Míkel Álvaro. Aquest diumenge davant del Santa Eulàlia, una autèntica revàlida pels homes d'Emili Vicente. "El punt a Eivissa tampoc va ser tant dolent, ara bé, l'hem de fer bo diumenge contra el Santa Eulàlia i guanyar a casa, on és molt important no perdre massa punts", afirma el defensa Jerson Bosch.

Per cert, en l'entrenament de dilluns, el Jerson va patir un fort cop a l'espatalla durant la sessió preparatoria. El defensa de Fondarella, segons un primer diagnòstic mèdic, pateix un petit esguinç a l'espatlla, fet que, en un principi, no l'ha d'impedir jugar diumenge contra el Santa Eulàlia. Els blaus descansen aquest dimarts i demà dimecres tornaran a la feina amb una doble sessió de treball.

En un altre ordre de coses, els jugadors blaus han passat per les instal·lacions de la Clínica Avantmèdic per tal de sotmetre's a un estudi sobre els seus peus i la forma com trepitjen. L'objectiu de l'estudi és prevenir possibles lesions al peu dels jugadors del Lleida.

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Contra el Sta. Eulalia s'ha de guanyar sí o sí. No hi ha excuses. Són tres punts que s'han de quedar al Camp d'Esports com sigui!!!

LLARGA VIDA ALS PARTITS DE DIUMENGE A LES 12h. I VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA!!!