dijous, 6 de novembre del 2008

La importància dels seguidors

Després de l'enquesta que hem realitzat i de llegir opinions vostres a través dels comentaris i el foro www.unioesportivalleida.com hem vist que molts dels seguidors del Lleida creuen que el club no acaba de cuidar molt bé als seus afeccionats. Els motius de ben segur que seran molt diversos, però entre ells destaca amb força la manca de suport per la creació de penyes de la UE Lleida.

L'equip de Futbol a Segre Ràdio creïem que seria necessari que anèssis sorgint iniciatives de noves penyes del Lleida, a les que el club, òbviament, hauria de doanr suport. Les penyes són les que donen color a les grades i les que ajuden a que dins del camp se sentin els crits d'ànim i no els crits dels entrenadors cap als seus jugadors.

Que en penseu vosaltres de tot plegat? Digueu la vostra a través dels comentaris que podeu penjar aquí, ja que creïem que és un tema força important com per a tractar-lo tots plegats i veure si podem endegar alguna iniciativa conjunta! Gràcies i ànims!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

I quan des del club s'organitzent autocars per anar a camps propers, on són els seguidors ?
Crec que la 'culpa' és compartida i els seguidors tampoc fem gran cosa per la U.E. Lleida. Només ens movem una mica quan guanya.

SEGRE RÀDIO ha dit...

Bon comentari el del nostre seguidor, creieu que també manca aquesta "voluntat" dels afeccionats?

Francesc ha dit...

Responent al Anonim, voldria dir que molts cops, l'iniciativa del club a fer autobus, ve per que nosaltres ( Ilergetes) hem anat al club per a que ens ajudes a fer-lo, evidentment el bus no s'omple sol, i els cops que s'ha fet, hem sigut els mateixos de sempre, pero be.. es el que hi ha.

I en resposta a que també cal la volutat dels afeccionats, jo crec que caldria mes la volutat del propi club, ja que a gol nord som els que som, i el club no es dona cap ajuda per a que poguem ser més (de fet, l'ultim president que ens va ajudar va ser en Massana)

Tant costa repartir 10 o 15 miseres entrades per penya?

Tant li costa al club fer una reunio amb els portaveus de cada grup i arribar a uns acords de col·laboració?

Tant li costa entendre a la gent que contra mes siguem animant, millor ens ho pasarem al estadi, i molestarem mes i millor al porter contrari?


A Gol Nord potser no es veu el futbol tan be com a lateral o tribuna, pero alli la diversio esta asegurada encara que el partit sigui de lo pitjor.

Anònim ha dit...

Contestant al Francesc, no se si pot servir com a resposta al teu comentari, però segur que saps que moltes vegades s'han donat entrades als socis i al final han anat a la paperera perquè hi ha molta gent que no vol venir al Camp d'Esports ni que els hi donguis la entrada. Parlo per experiència i hem fa molta pena, però és el que he trobat.
A la gent ens costa, en general, entendre que el nostre club és la U.E. Lleida i després el que sigui, però aixó és tornar al mateix tema de sempre.
Francesc, tinc claríssim el que dius: com més animació hi hagi més s'afecta, suposo, psicológicament al equip contrari i m'es se sent recolzat el nostre equip, però també penso que la afició de la U.E. Lleida som 'freds'.

Anònim ha dit...

Contestant al Francesc, no se si pot servir com a resposta al teu comentari, però segur que saps que moltes vegades s'han donat entrades als socis i al final han anat a la paperera perquè hi ha molta gent que no vol venir al Camp d'Esports ni que els hi donguis la entrada. Parlo per experiència i hem fa molta pena, però és el que he trobat.
A la gent ens costa, en general, entendre que el nostre club és la U.E. Lleida i després el que sigui, però aixó és tornar al mateix tema de sempre.
Francesc, tinc claríssim el que dius: com més animació hi hagi més s'afecta, suposo, psicológicament al equip contrari i més se sent recolzat el nostre equip, però també penso que la afició de la U.E. Lleida som 'freds'.

Francesc ha dit...

Tornant a respondre al Sr.Anonim, no et negare, que a vegades si de 15 entrades només pots aprofitar 2 o 3 es una llàstima que les 13 restants es desaprofitin, pero qui sap, si aquells 2 o 3 que et portis aquell dia s'aficionaran, i llavors, potser ha valgut la pena donar 15 entrades, per que, almenys, 2 o 3 es tornin una mica asidus al estadi.

De fet, molts dels que som aficionats ara, vam coneixer al Lleida gràcies a invitacions (jo tenia 7 anys quen em va arribar aquella gran entrada pel Lleida - Logronyes i ara en tinc vora 19, 12 anys de soci, que no estan malament.).

Demanaria al club que reflexiones sobre el rendiment que es pot treure el donar entrades, si mes no, a les penyes, que som els que teoricament podem arrossegar mes gent, i els que tenim també el deure, de fer que aquests nouvinguts s'ho passin de collons al Gol Nord i vulguin repetir.


Recordem, que el futbol també es una festa.

Anònim ha dit...

Francesc: res a dir. Totalment cert que les penyes del gol nord doneu i heu de seguir donant caliu i 'ambientillo' i també d'acord amb que, pot ser, si tinguesiu una mica de suport la gent s'animaria més a apuntar-se, però crec que també, les penyes, heu d'arrosegar a gent nova que s'estimi o es vulgui estimar al Lleida. L'any de les entrades a 1 euro deia que segurament hi hauria gent que la propera temporada es faria soci. Vaig portar 3 persones durant tot l'any i quan la seguent temporada sel's va dir de fer-se socis van dir que no. La veritat és que penso que ja està tot pensat i provat i que a Lleida poques coses funcionen.

Francesc ha dit...

Lo d'aquell any va ser una aposta arriscada,ja que es confiava que pujariam sobrats (plantilla no ens en faltava) i llavors tota aquella gent que havia vingut l'any vinent es faria socia a 2n A, pero no va sortir be.

Personalment tinc amics que gràcies al Carnet a Euro al final s'han fet socis i han vingut, pero com be dius, aquests son una minoria, tot i aixo, nomes per aquests "4" nouvinguts, crec que aquella iniciativa ja va valdre la pena.

I lo d'arroplegar gent per les penyes... no es tan fàcil, ja que de fora debem semblar un grup de macarres amb pintes i amb certa olor a cervesa, i be, segons a qui, aixo li tira enrera, quan l'unic requisit que es demana, es sentir al Lleida i estimar Catalunya (bueno, i 10 euros anuals per fer material xD)