dimarts, 4 de novembre del 2008

Solidesa defensiva

El Lleida s'ha erigit en aquestes 11 jornades de lliga com un dels equips més solvents de la categoria en defensa. De fet, l'equip d'Emili Vicente només ha encaixat 7 gols en 11 partits i Eduardo és ara per ara el segon porter menys golejat de la categoria. A més, el porter blau ja ha aturat dos penals en aquestes 11 jorandes disputades.

Tot plegat, una mostra de la solidesa defensiva que ha adquirit aquest Lleida quan tot just s'ha disputat un terç del campionat de lliga. Aquesta seguretat al darrera ha permés als blaus continuar en la zona alta de la taula tot i els darrers resultats.


Boomp3.com


Pel partit d'aquest diumenge a Eivissa, Emili Vicente recupera al central basc Jon Moya, que es va perdre el darrer partit per sanció. Per cert, l'Eivissa ha fet fora al seu entrenador, Juan Francesc Ferrer "Rubi", després del mal inici de lliga dels balears.

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Les coses estàn ben remenades per Eivisssa. És hora de fer allò que diuen de "pescar en mar revuelto..."

Espero i desitjo que no siguem nosaltres els que ajudin a l'Eivissa a reviscolar... Que s'esperin almenos una setmana més a sortir de la seua crisis...

FORÇA LLEIDA!!!