divendres, 5 de desembre del 2008

La importància del grup!

El Lleida ha realitzat aquest matí el darrer entrenament abans de marxar demà cap a Terrassa. Els blaus es desplaçaran el mateix dia del partit a la localitat del Vallés, tot just després d'haver fet una sessió de video del rival i fer un dinar col·lectiu. El Terrassa s'està mostrant com un rival molt irregular, no només de jornada en jornada, sinó també al llarg dels 90 minuts del partit. No obstant això, és un rival amb molta qualitat.




Fora de la convocatoria s'han quedat Albert Urrea, Miki Massana, Jordi Benet i Ermengol Graus. Emili Vicente ha tornat a tenir unes paraules per als homes que menys juguen i ha dessitjat que aquests no caiguin en el desànim. De fet, el tècnic de La Seu assegura que el vestidor treballa per a que tots es sentin part fonamental del grup




El matx entre el Terrassa i el Lleida es disputa demà a les 5 de la tarda i el podran seguir en directe des de tres quarts d'hora abans a través de Segre Ràdio.


PD. En motiu del fatal accident que ha tingut lloc aquesta matinada a l'antiga N-II al terme municipal de Lleida en la que l'ex jugador del Lleida Antoni Fauria ha perdut la vida, el tècnic del Lleida, Emili Vicente ha tingut unes paraules pel que va ser amic i antic company en l'equip de la Terra Ferma




Des d'aquestes línies també volem expressar el nostre condol a la familia d'Antoni Fauria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

En primer lloc, expressar el meu condol als familiars del senyor Fauria.

És evident que una de les claus de l'èxit en el futbol és el que anomenem el "bloc", que l'equip estigui unit i tothom se senti útil i això enguany s'està donant al Lleida. Crec que és molt important la capacitat que té Émili (així li diuen alguns) per transmetre tranquil•litat i confiança segurament derivat de la seva altra professió de mestre. No obstant, tothom vol jugar i no crec que això duri per sempre. Eduardo últimament està fallant i podria ser un bon moment per donar minuts a Joel Mur. El mateix passa amb Miki que, entre els penals fallats, les faltes (recordar que les llença totes i no entren) i que ha perdut l'empenta que tenia a principis de temporada, se li podria donar uns minuts a Urrea. Si no és així aquests jugadors deixaran de sentir-se útils i començaran els problemes.