dijous, 1 de gener del 2009

2009, any per la història?

Encetem nou any, 2009, un any que només començar ja aporta dades significatives per tots aquells que estimem la UE Lleida. Tal dia com avui però del 1919, és a dir, ara fa 90 es va crear el Complex Esportiu del Camp d'Esports. L'estadi, que 20 anys més tard, veuria nèixer al club dels nostres cors; la Unió Esportiva Lleida. Així, el 2009 el comencem amb l'aniversari del Camp d'Esports (90 anys) i del Lleida (70).

Però bé, esperem que aquest no sigui només un any de bons records en els seus primers dies, sinó que el recorde, d'aquí a 364 dies, com un any màgic, en el que el color blau de la Terra Ferma hagi tornat a invair camps d'arreu fent cridar aquell "l'orgull de la nació", en el que haguem cantant tants i tants gols i tantes i tantes victòries que no tinguem veu; un any en el que el club ha consolidat un projecte per pensar en el futur, en el que per fi s'ha començat a donar sortida als jugadors de casa nostra (els que senten els colors).... en definitiva, un any, i perquè no dir-ho, en el que la Segona A torni a visitar la capital del Segrià.

Anirem poc a poc, jornada a jornada, però per anar fent boca, qui millor que Emili Vicente i unes paraules de bons propòsits i desitjos pel nou any. Feliç any nou a tota la parroquia lleidatana!! Per un 2009 ple d'èxits en color blau!