divendres, 2 de gener del 2009

Gener decisiu

Ja diuen que el mes de gener és l'època més costa amunt de l'any. Sigui des del punt de vista econòmic, com de l'esportiu. I el Lleida haurà de fer front a un mes de gener d'alta tensió, ja que d'ell en dependran en gran part les aspiracions finals dels homes d'Emili Vicente. 3 partits fora de casa, el primer aquest diumenge contra l'Atlètic Balears, i només un al Camp d'Esports, el que jugaran els blaus contra el líder de la categoria, el Vila-real B. Gener decisiu.




Es porten disputades 18 jornades de lliga i amb la d'aquest cap de setmana s'arribarà a l'equador de la competició. Emili Vicente creu que l'equip encara té marge de millora, especialment en l'apartat ofensiu, però també valora que els seus homes continuiin exhibint el nivell mostrat fins ara




Diumenge, a partir de les 12 i en directe per Segre Ràdio, el Lleida visita el camp de l'Atlètic Balears, situat com a cuer de la lliga, però que en les darreres jornades, coincidint amb el canvi d'entrenador, ha mostrat una millora en el seu joc. L'Estadi balear és de gespa artificial i a més de grans dimensions, dos qüestions que no haurien d'acusar els blaus.