divendres, 9 de gener del 2009

26 mesos sense sumar 3 victòries seguides

2 anys i 2 mesos porta el Lleida sense sumar tres victòries seguides en lliga. Un fet que es pot trencar aquest mateix dissabte si els blaus guanyen al València Mestalla, un dels equips més golejadors de la lliga, però alhora el més golejat. Emili Vicente s'emporta a 17 jugadors, Iñaki Casado és dubte per una contractura a l'esquena. I ja que parlem dels jugadors, dir que el porter suplent Joel Mur podria deixar el Lleida en busca de minuts, igual que ha fet Miki Massana





El 4 a 0 de la primera volta serà tot un estímul per a un equip que aleshores va pagar la novatada del debut a la categoria de bronze del futbol espanyol. Ara, 19 jornades després, les coses han canviat i el València Mestalla és un equip en alça que arriba de golejar per 0 gols a 4 al Gavà. El filial valencianista sembla que juga més còmode lluny de la Ciutat Esportiva de Paterna que no pas a casa, on no guanya des del passat 8 novembre, però de ben segur que el matx d'aquest dissabte serà tota una prova de foc pels d'Emili Vicente



El València Mestalla porta 31 gols a favor, per tant posarà a prova la fiabilitat defensiva dels blaus. Ara bé, a l'equip entrenat per Òscar Fernàndez també li han fet la mateixa quantitat de gols i aquest serà un punt a favor del Lleida. Els blaus han començat amb bon peu el mes de gener i aquest dissabte poden sumar el tercer triomf consecutiu en lliga, un fet que no es produeix des de fa 2 anys i 2 mesos.



El tècnic de La Seu té el dubte d'Iñaki Casado, que pateix una contractura a l'esquena i és per això que viatjen 17 jugadors a València. El partit, que comença a les 6 de la tarda, el podran seguir en directe des de tres quarts d'hora abans per Segre Ràdio.

2 comentaris:

Francesc ha dit...

El de demà es un partit una mica "puta", esperem que els nostres jugadors no es confiin amb el 4-0 (i bany de joc) que els hi vam pegar a Lleida, i alhora, estic segurissim que els mini-chotos sortiran amb ganes de venjar-se.

Tot i aixó, demà considero que arrancar un punt de Paterna es un bon resultat tenint el proper partit a casa contra el lider (partit que guanyarem de forma clara, n'estic segur).

Aixi que, endavant... i a reconquerir València !

Força Lleida !!!!

Miquel Àngel ha dit...

AQUEST LLEIDA ÉS UN ORGULL!!!

I diumenge, partidàs al Camp d'Esports. Quin espectacle!!!

VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA.