dijous, 8 de gener del 2009

Eduardo entre els millors de la història




Òbviament, mantenir la porteria a zero és una tasca de tot l'equip, però el resultat i les estadístiques recauen, principalment, en el porter. I és que Eduardo no ha encaixat un sol gol en 11 partits i després de 19 jornades només li han fet 13 gols. Aquesta estadística fa que el porter del Lleida sigui un dels millors de la història del club, a l'alçada dels mítics Jesús Arbea, que va jugar als anys 60 i 70, Roberto Santamaria o Mauro Ravnic.



Només en la temporada 85-86 amb Jordi Gonzalvo a la banqueta i Roberto Santamaria sota pals, el Lleida va encaixar menys gols al finalitzar la primera volta. Mentre, la temporada 71-72 amb Jesús Arbea a la porteria i la 92-93 amb Ravnic de porter, el Lleida va encaixar també 13 gols en la primera volta. Tot plegat, prova el moment dolç que viu l'equip d'Emili Vicente.



Ara, els lleidatans tindran dues pedres de toc que posaran a prova la solidessa defensiva de l'equip, perquè en les properes dues jornades jugaran contra el València Mestalla i Vila-real B, els dos equips que més gols han marcat fins ara en aquesta lliga, 31 i 43 respectivament.