dilluns, 26 de gener del 2009

Ja som tercers!!!

El Lleida ha tornat a la feina aquest dilluns després de l'important triomf d'ahir davant l'Alzira. Els d'Emili Vicente han disputat un partit amistós davant del juvenil, que ha acabat amb un 4 a 0 a favor del primer equip. En aquest partit hem pogut veure als jugadors que disposen de menys minuts, com Jordi Benet o Joel Mur, i de fet aquest és l'objectiu dels partits que a partir d'ara es disputaran cada 15 dies.

Parlant del partit d'ahir, els blaus van patir, però van saber aguantar per colpejar al rival a pocs minuts del final. Sisens jornada sense perdre, tercers en la taula i la eufòria que comença a fer-se clara en un vestidor llançat i que no renuncia a res. Els números que està marcant hores d'ara el Lleida són d'autèntic campió; equip menys golejat, el que menys partits ha perdut, dels que més marca i sis jornades sense perdre.

1 comentari:

Miquel Àngel ha dit...

Estem en una línea exepcional. Esperem que la cosa es mantingui així fins a la jornada 38!!! Tots hem de tenir ben clar que la lluita serà difícil i molt dura però no per això, bonic lluitar-la i disfrutar-ho.

Jo també sóc dels que penso que s'ha d'anar partit a partit ja que també hem de tenir present la crueltat de la categoria on ens juguem les garrofes... Aquí més que en altres, la dita "no es diu blat fins que és al sac i ben lligat" és més certera que enlloc!

Pel que fa a la Directiva els hi demanaria, si us plau, que facin el possible per a intentar mantenir el bloc actual i que no esperin a tenir els 47 punts que asseguren la permanència a començar a renovar als nostres cracks.

VISCA LA UNIÓ ESPORTIVA LLEIDA!!! ÉS UN SENTIMENT.